![]() ![]() |
26 Sep 2008, 10:23 AM
|
|
|
Napredni član ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 81 Joined: 15-November 07 From: far far away Member No.: 4,500 |
meni je u pocetku to bilo tesko,jer sam si prije toga bila umislila da sam srcani bolesnik i da kod svakog prekskoka ja imam infarkt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...i sad kao sta sam rekla preskoci nekad jache nekad slabije ...nekad i zaboli ali si mislim ...ako u zadnjih 8 god koliko se to deshava ja josh stojim na nogama... bavim se intenzivno sportom i josh sam ziva ...nemoze biti nista loshe ...i kvaliteta zivota mi se poboljshala... prije sam izbjegavala stepenice da nebi osjetila brzi puls , cak sam bila i prestala gledat svakakve serije o dr di se prikzivale sl stvari jer sam ja odmah sebi umislila da mi je to i pocelo bi preskakati i dobila bi panicni ...sad samo kazem ahhh opet me lupilo i nastavim po svom:)
|
|
|
|
19 Oct 2008, 03:56 PM
|
|
|
CARICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Family Posts: 1,631 Joined: 27-November 05 From: sarajevo Member No.: 517 |
Meni danas opet preskace i opet se bojim kao da je prvi put
Prvo vec danima me zeza jedan zub upalio se i meso okolo cak boli vilica i grlo kad zinem Sutra idem dr Danas me uhvatilo da jedem slatko pojela sa sve sto je bilo u kuci i onda rakijom isperem zube da bi onda dosla takva muka u zeldcu sve mi se ono slatko dize i dobijem lupanje i aritmije srca ma ne znam gdja vise lupa u grudima ili zeldcu Popijem diazepan i sad cekam pijem puno vode da razblazi ono slatko i puca me panika posto sam rakijom isprala zube pa popila diazepan a to dvoje ne ide zajedno Ma ja sam luda os straha svasta mi pada na pamet a srce svako malo preskoci a drma me i pms |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2010 - 10:54 AM |