Jump to content

SIMPTOMI KOJI VAS NAJVIŠE MUČE ILI SU VAS MUČILI

• Please log in to reply
4133 replies to this topic

#2641 mali mis

mali mis

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 7 posts

Posted 02 March 2011 - 16:57

Drustvo cao! Pisala sam vec na temi dobrodosli, ali od vas ni traga@Nije ni cudo icon_blushing.gif , ko  zeli jos dobrodoslica rolleyes.gif .
Evo da se predstavim, imam 25. god., udata sam i imam dete. Skoro sam zavrsila i fakultet, tako da su prethodne godine bile malo vise stresne po mene. Nemam nikakvu dijagnozu, ali sam u stalnom strahu od bolesti, pa se svaka 2 meseca menja oboljenje o kome guglam i cictam, citam, dok ne pocnem da osecam sve simptome.
Naime imam trnce u rukama i jednoj nozi, tenzione glavobolje, pulsiranje u slepoocnicama, kratke osecaje nesvestice, mucnine, i samo ponekad ubrzano disanje. To traje 2 meseca, od kako sam ubedjena da sam obolela od multiple skleroze, na osnovu neta naravno. Isla kod neurologa, ali zena kaze da mi ne fali nista. Sad kontam da je mozda od vena, pa da je neki Rejenov sindrom itd.
Ne izazivaju mi misli nikakve napade panike, ali sam konstantno u grcu i razmisljam kuda cu i kako cu.
Po vasim skromnim procenama, da li sma ja klasican hipohondar i mogu da se malo opustim u neformalnoj dijagnozi whistling.gif
Hvala unapred..

#2642 Karlito

Karlito

CAR

• Senior Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,228 posts

Posted 02 March 2011 - 19:18

bolovi po celome telu uvek kada je ovakvo vreme uvek zato sto se smatram meteoropatom a malo manj epsihopatom...

#2643 baff85

baff85

Član

• Newcomers
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 04 March 2011 - 11:59

QUOTE(mali mis @ 2 Mar 2011, 04:57 PM) View Post
Drustvo cao! Pisala sam vec na temi dobrodosli, ali od vas ni traga@Nije ni cudo icon_blushing.gif , ko  zeli jos dobrodoslica rolleyes.gif .
Evo da se predstavim, imam 25. god., udata sam i imam dete. Skoro sam zavrsila i fakultet, tako da su prethodne godine bile malo vise stresne po mene. Nemam nikakvu dijagnozu, ali sam u stalnom strahu od bolesti, pa se svaka 2 meseca menja oboljenje o kome guglam i cictam, citam, dok ne pocnem da osecam sve simptome.
Naime imam trnce u rukama i jednoj nozi, tenzione glavobolje, pulsiranje u slepoocnicama, kratke osecaje nesvestice, mucnine, i samo ponekad ubrzano disanje. To traje 2 meseca, od kako sam ubedjena da sam obolela od multiple skleroze, na osnovu neta naravno. Isla kod neurologa, ali zena kaze da mi ne fali nista. Sad kontam da je mozda od vena, pa da je neki Rejenov sindrom itd.
Ne izazivaju mi misli nikakve napade panike, ali sam konstantno u grcu i razmisljam kuda cu i kako cu.
Po vasim skromnim procenama, da li sma ja klasican hipohondar i mogu da se malo opustim u neformalnoj dijagnozi whistling.gif
Hvala unapred..

Evo da ti i ja odgovorim. Ja sam ti velika hipohodnrija. isto kao ti imam 25god, nedavno diplomirao, sad radim kao pripravnik i uglavnom dobijam poslove koje mozes raditi sa pola mozga, a sa drugom polovinom samo razmisljam, i to je povoljno tlo za zle pomisli... neuposlen um ti je radionica djavolja...
ja isto imam vrlo istaknute simptome koji me muce, glavobolje (u vratnom potiljacnom delu, i u ceonom.), zatim trnu mi ruke, posebno nocu u mirovanju, i to mali i domali prst, problemi sa disanjem, osecaj da ne mogu dovoljno duboko da udahnem, mucnina, bolovi po grudima i stomaku, tremor, nemir, knedla u grlu, i ono sto mi je najgore, osecaj vrtoglavice! stalno mi se vrti u glavi, ali onako kao sto ti napisa, kao da u kretanju na milisekundu izgubim svest. nekako mi je lelujav hod i uvek imam utisak da cu pasti, nestabilan sam. a testirao sam se sto puta, hodao po gredi, stajao na jednoj nozi zatvorenih ociju, skakutao... ali grozan subjektivan osecaj...
I ja sam ti sad utripovao da imam tumor na mozgu!  wacko.gif
a nije mi prvi put da to tripujem, tripovao sam i pre tri godine, jer sam imao gubljenje cula dodira u nozi, i isao na magnetnu, i pokazalo se da mi je glava zdrava, i naknadno se dokazalo da mi se uskopio taj senzitivni nerv u nozi...
a sad zbog mucnine, glavolja tih i te moje vrtoglavice ja imam strah opet da je tumor. Ja sam svestan da sam inace totalno irelevantan sto se tice zakljucivanja sopstvenih bolesti, jer sam mislio osim toga da imam jos bar jedno 10 bolesti, naravno sve smrtonosne ili teske. u njima je bila i multipla, bas ono sto si se ti uplasila da imas. i da, bas kako kazes, kad se dokaze da ta neka nije, ja bih uvek pronasao strah od neke druge. moji bliznji, a ponajvise devojka su izludeli sa mnom... i svestan sam da svi ti moji simptomi su 99 posto na nervnoj bazi, eventualno me vrat boli od 10 satnog sedenja, verovatno sam nadrazio i taj pompezni nerv vagus, i eto ti kombinacije simptoma. ali pomisli su ti cudo, i jako se mucim sa njima. Uvek me je strah onog jednog procenta da je to mozda znak neke opasne bolesti... Prvo i najbitnije je da se iskontrolises da ne citas vise o oboljenjima po internetu, jer si ga ugasila eusa_naughty.gif
a to je jako tesko, znam iz sopstvenog iskustva, koliko puta sam sebi rekao da necu citati o bolestima, pa me opet djavo naterao da citam o kojekakvim bolescurama, i onda se samo sablaznjavam i strahujem i budem anxiozan po ceo dan. Borba je to jako gadna,  hipohondrija ---> anxioznost --->panicni poremecaj.

jako je tesko, ali treba reci sebi da se smiris i da reagujes tek kad drugi primete na tebi neke simptome i kazu ti da trebas ici lekaru, ili te odnesu lekaru! wink.gif
a to dok mi osecamo ovo i ono, a drugima se cinimo normalni, to nam djavo kuva kasu u glavi.
Moramo nekako staviti sebi na um ono sto nam je Hrist rekao: da znamo da bez Njegove volje ne moze nam ni dlaka s glave otpasti. i jednostavno se pomiriti s Bozjom voljom, i Njemu se moliti...

#2644 MotherF

MotherF

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 13 posts

Posted 06 March 2011 - 14:28

QUOTE(baff85 @ 4 Mar 2011, 11:59 AM) View Post
Evo da ti i ja odgovorim. Ja sam ti velika hipohodnrija. isto kao ti imam 25god, nedavno diplomirao, sad radim kao pripravnik i uglavnom dobijam poslove koje mozes raditi sa pola mozga, a sa drugom polovinom samo razmisljam, i to je povoljno tlo za zle pomisli... neuposlen um ti je radionica djavolja...
ja isto imam vrlo istaknute simptome koji me muce, glavobolje (u vratnom potiljacnom delu, i u ceonom.), zatim trnu mi ruke, posebno nocu u mirovanju, i to mali i domali prst, problemi sa disanjem, osecaj da ne mogu dovoljno duboko da udahnem, mucnina, bolovi po grudima i stomaku, tremor, nemir, knedla u grlu, i ono sto mi je najgore, osecaj vrtoglavice! stalno mi se vrti u glavi, ali onako kao sto ti napisa, kao da u kretanju na milisekundu izgubim svest. nekako mi je lelujav hod i uvek imam utisak da cu pasti, nestabilan sam. a testirao sam se sto puta, hodao po gredi, stajao na jednoj nozi zatvorenih ociju, skakutao... ali grozan subjektivan osecaj...
I ja sam ti sad utripovao da imam tumor na mozgu!  wacko.gif
a nije mi prvi put da to tripujem, tripovao sam i pre tri godine, jer sam imao gubljenje cula dodira u nozi, i isao na magnetnu, i pokazalo se da mi je glava zdrava, i naknadno se dokazalo da mi se uskopio taj senzitivni nerv u nozi...
a sad zbog mucnine, glavolja tih i te moje vrtoglavice ja imam strah opet da je tumor. Ja sam svestan da sam inace totalno irelevantan sto se tice zakljucivanja sopstvenih bolesti, jer sam mislio osim toga da imam jos bar jedno 10 bolesti, naravno sve smrtonosne ili teske. u njima je bila i multipla, bas ono sto si se ti uplasila da imas. i da, bas kako kazes, kad se dokaze da ta neka nije, ja bih uvek pronasao strah od neke druge. moji bliznji, a ponajvise devojka su izludeli sa mnom... i svestan sam da svi ti moji simptomi su 99 posto na nervnoj bazi, eventualno me vrat boli od 10 satnog sedenja, verovatno sam nadrazio i taj pompezni nerv vagus, i eto ti kombinacije simptoma. ali pomisli su ti cudo, i jako se mucim sa njima. Uvek me je strah onog jednog procenta da je to mozda znak neke opasne bolesti... Prvo i najbitnije je da se iskontrolises da ne citas vise o oboljenjima po internetu, jer si ga ugasila eusa_naughty.gif
a to je jako tesko, znam iz sopstvenog iskustva, koliko puta sam sebi rekao da necu citati o bolestima, pa me opet djavo naterao da citam o kojekakvim bolescurama, i onda se samo sablaznjavam i strahujem i budem anxiozan po ceo dan. Borba je to jako gadna,  hipohondrija ---> anxioznost --->panicni poremecaj.

jako je tesko, ali treba reci sebi da se smiris i da reagujes tek kad drugi primete na tebi neke simptome i kazu ti da trebas ici lekaru, ili te odnesu lekaru! wink.gif
a to dok mi osecamo ovo i ono, a drugima se cinimo normalni, to nam djavo kuva kasu u glavi.
Moramo nekako staviti sebi na um ono sto nam je Hrist rekao: da znamo da bez Njegove volje ne moze nam ni dlaka s glave otpasti. i jednostavno se pomiriti s Bozjom voljom, i Njemu se moliti...

Sve se Biva i desava Bozijom voljom i odredbom, i nasa sudbina je ispisana jos prie bubam  63000000000000 godina. ako smo u poptunosti zdravi zasto izmilsjati , umisljati. dovoljno je pogledati neke ljude kojis tvarno to jesu i zhavlati se Bogu sto smo zdravi i da nas zastiti , i poceti da zivimo wink.gif

#2645 Karlito

Karlito

CAR

• Senior Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,228 posts

Posted 06 March 2011 - 14:33

uzasni bolovi prilikom spavanja kao da me neko siluje celu noc....

#2646 Violinska

Violinska

Napredni član

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 314 posts

Posted 06 March 2011 - 16:57

I ja sam hipohonri?na 25togodinjakinja....izgleda da je to tipi?no u naim godinama:)....?itanje po internetu me je dovelo do ludila, totalno sam u gr?u i imam napade anksioznosti, kao da vie nema izlaza, umrijet ?u, gotova sam, nisam ni zasluila bolje itd....Bolje neke stvari ne znati nego znati. Na kraju se dovedem do toga da bolje znam od doktora o odre?enim bolestima. Strano, kako li je samo onim studentima medicine, ja bih izludjela totalno.
Kad sam saznala da mi pas ima parazite, odnosno tako veterinarka pretpostavlja jer se u mom gradu ne radi analiza stolice, nego po simtpomima se moe pretpostaviti, po?ela sam da osje?am bolove karakteristi?ne za simptome najgoreg mogu?eg parazita, ehinokokusa koji se prenosi na ljude,  iako postoji jo 20 vrsta drugih. Tj. nakon tog saznanja mene odjednom po?ne boliti prvo eludac, pa onda sva desna strana, podru?je jetre koju naravno, ehinokokus napada. To su uglavnom isprekidani bolovi, kao sijevanje ali slabog intenziteta, rijetko kad traju vie od par minuta.
Mene sad zanima, da li je mogu?e da neprestalnim razmiljanjem o odre?enom organu kao bolesnom, se moe stvarno sugestijom navu?i osje?aj boli??
On je prisutan, bez obzira umiljam li ja ili ne. Iako znam da se bolovi ne moraju jako dugo pojaviti, niti mora biti ikakvih simptoma mene je ba tu po?elo boljeti....Stvar je u tome to se ja za razliku od tipi?nih hipohondara zgroavam od odlaska doktoru, posebno jer mi na svakom pregledu na?u neto, nikad nisam otila doktoru da mi sve bude uredu, zato to izbjegavam maksimalno i ne elim da znam ta mi je. Molim ne?iji odgovor, jer me ovo razmiljanje dovodi do ludila.

#2647 baff85

baff85

Član

• Newcomers
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 07 March 2011 - 09:14

QUOTE(Violinska @ 6 Mar 2011, 04:57 PM) View Post
I ja sam hipohonri?na 25togodinjakinja....izgleda da je to tipi?no u naim godinama:)....?itanje po internetu me je dovelo do ludila, totalno sam u gr?u i imam napade anksioznosti, kao da vie nema izlaza, umrijet ?u, gotova sam, nisam ni zasluila bolje itd....Bolje neke stvari ne znati nego znati. Na kraju se dovedem do toga da bolje znam od doktora o odre?enim bolestima. Strano, kako li je samo onim studentima medicine, ja bih izludjela totalno.
Kad sam saznala da mi pas ima parazite, odnosno tako veterinarka pretpostavlja jer se u mom gradu ne radi analiza stolice, nego po simtpomima se moe pretpostaviti, po?ela sam da osje?am bolove karakteristi?ne za simptome najgoreg mogu?eg parazita, ehinokokusa koji se prenosi na ljude,  iako postoji jo 20 vrsta drugih. Tj. nakon tog saznanja mene odjednom po?ne boliti prvo eludac, pa onda sva desna strana, podru?je jetre koju naravno, ehinokokus napada. To su uglavnom isprekidani bolovi, kao sijevanje ali slabog intenziteta, rijetko kad traju vie od par minuta.
Mene sad zanima, da li je mogu?e da neprestalnim razmiljanjem o odre?enom organu kao bolesnom, se moe stvarno sugestijom navu?i osje?aj boli??
On je prisutan, bez obzira umiljam li ja ili ne. Iako znam da se bolovi ne moraju jako dugo pojaviti, niti mora biti ikakvih simptoma mene je ba tu po?elo boljeti....Stvar je u tome to se ja za razliku od tipi?nih hipohondara zgroavam od odlaska doktoru, posebno jer mi na svakom pregledu na?u neto, nikad nisam otila doktoru da mi sve bude uredu, zato to izbjegavam maksimalno i ne elim da znam ta mi je. Molim ne?iji odgovor, jer me ovo razmiljanje dovodi do ludila.

meni je totalno nelogicno da razmisljanje o nekoj bolesti, strah i strepnja da ce nas nesto zaboleti zaista dovede do bola tog organa ili nekog simptoma, ali moje 3-godisnje iskustvo hipohondrijaze govori mi da je ipak tako. kad god sam strepio, uvek me je to i bolelo, a da kad bih dokazao da ta bolest nije, onda me je bol uglavnom i prolazila... sto se tice te bakterije, ipak smatram da trebas otici to ispitati, pa ne zivimo u kamenom dobu. a citanje bi trebala sama sebi da strogo zabranis, mene je to hiljadu puta odvelo u corsokak, a nikad u pravom smeru, i opet me je djavo hiljadu puta nasamario...

#2648 zoricaaa

zoricaaa

CARICA

• Senior Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,649 posts

Posted 07 March 2011 - 10:23

Pozdrav za sve
Evo mene opet,i sve po starom
Ja vise ne znam sta da radim, danima me opet muci stomak jednjak kiselina, pijem omeprazol godinama i nista
toliko puta sam bila kod dr da neznam gdje sad da idem
gastroskopija prosle godine pokazala upalu zeldca bilo malo bolje pa opet boli
U januaru me toliko sve bolilo ub stomaku kiseline odem opet gastrologu on poveca dozu tableta uradi ultrazvuk posumnja na hemngion jetre odem na magnetnu koju uradim ali bez onog kontrasta jer se bojim reakcije i to bude hvala bogu ok sad mi dr trazi da snima debelo crijevo jer ne zna sta drugo da radi ali kucni dr kaze nema potrebe da opet popijem terepijub za helio bacteriju i kaze i kad je popijem ne vjeruje da ce biti puno bolje
Posto tek odnedavno radim ne smijem na bolovanje a od ove trapije dobijem grceve i proljev sad dr kaze ne zuri se da je popijem za uskrsnji odmor
JA vise ne znam sta da radim pece me u grudima stisce mucnine bolovi po zeldcu uz to i glavobolja vratna pa u celo pa u obraz
Ma ne smijem ni napisati koje mi bolesti prolaze kroz glavu
Da li neko od vas ima problema sa zeldcem i kako se nosite sa tim

#2649 Paulina*

Paulina*

CAR

• Senior Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 584 posts

Posted 07 March 2011 - 10:33

QUOTE(zoricaaa @ 7 Mar 2011, 10:23 AM) View Post
Pozdrav za sve
Evo mene opet,i sve po starom
Ja vise ne znam sta da radim, danima me opet muci stomak jednjak kiselina, pijem omeprazol godinama i nista
toliko puta sam bila kod dr da neznam gdje sad da idem
gastroskopija prosle godine pokazala upalu zeldca bilo malo bolje pa opet boli
U januaru me toliko sve bolilo ub stomaku kiseline odem opet gastrologu on poveca dozu tableta uradi ultrazvuk posumnja na hemngion jetre odem na magnetnu koju uradim ali bez onog kontrasta jer se bojim reakcije i to bude hvala bogu ok sad mi dr trazi da snima debelo crijevo jer ne zna sta drugo da radi ali kucni dr kaze nema potrebe da opet popijem terepijub za helio bacteriju i kaze i kad je popijem ne vjeruje da ce biti puno bolje
Posto tek odnedavno radim ne smijem na bolovanje a od ove trapije dobijem grceve i proljev sad dr kaze ne zuri se da je popijem za uskrsnji odmor
JA vise ne znam sta da radim pece me u grudima stisce mucnine bolovi po zeldcu uz to i glavobolja vratna pa u celo pa u obraz
Ma ne smijem ni napisati koje mi bolesti prolaze kroz glavu
Da li neko od vas ima problema sa zeldcem i kako se nosite sa tim

Proli tjedan sam se izmu?ila sa elucem...(jo i to!)
Grozni, skoro spasti?ni bolovi u elucu i jednjaku...(Sve zbog tjeskobe, naravno).
U apoteci su mi dali kao neke nove tablete ba za takva stanja, pa ?u vidjeti da li stvarno pomau.

#2650 mali mis

mali mis

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 7 posts

Posted 07 March 2011 - 12:01

Ne znam ljudi, ali ja vis epoludeh. Inace sam po ceo dan u kuci, sa detetom  i to me ubija. I sva ova kriza i sve to. abaila sam kod dva neurologa zbog svojih simptoma mravinjanja, peckanja, trnaca, kazu nije nista. A igra mi kapak vec dve nedelje na oku, pa sad mi se cini da se malo spustio, pa me kao nesto pecka po licu, kao crvici, ajooj...Pa noga kao trnu ka stopalu, ma sta nije. I sad po ceo dan opet kontam sta je!

#2651 buby

buby

Član

• Newcomers
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 07 March 2011 - 15:36

dragi moji depresivci.........

ja vec 6 godina pijem seroxat....koji mi je uvelike pomogao......stvarno je....ali uz dugogodisnje tzablete vracaju mi se simptomi napadaja panike...strah od smrti, gusenje, cak mi se desilo da mi se zrak presjece odjednom a vama???

#2652 Violinska

Violinska

Napredni član

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 314 posts

Posted 07 March 2011 - 16:14

Izgleda da mnogi imamo problema sa stomakom. Ne znam ta da mislim, prvo eludac jednu no?, nisam mogla da se pomjerim u krevetu, ko da me probada noem. Onda to s desne strane, u podru?ju jetre....pa sino? s lijeve strane, nisko i kr?anje crijeva....ne smijem ni da odem doktoru, strah me.....ta ako imam ovo, ta ako imam ono....samo dodatni stres.
A to se ti?e tableta ja nita ne pijem. Apaurin ne pomae, leksilium ne bih smjela jer imam sleep apnea, a to pogorava situaciju. Ostalo ne mogu zbavit bez recepta. A i bojim se piti, ta ako postanem ovisna, pa ne mognem vie bez njih....?ega se mi bojimo, smrti ili ivota....ja valjda, i jednog i drugog.

#2653 ciplica

ciplica

Još malo pa MASTER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 362 posts

Posted 07 March 2011 - 16:53

Halucinacije, prisilne misli, strah od svega i svacega (visina, glasni zvukovi kao npr usisavac, da onaj kome dajem ruku nije oprao ruke poslije odlaska na wc), mokrenje,...

#2654 Danes

Danes

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 8 posts

Posted 07 March 2011 - 17:26

Pozzz, do sada nisam imao osjecaj pritiska u glavi, kao da hoce da mi probije glavu. Cim me zadesi neki novi simptom, na koji nisam navikao, ne mogu ga izbaciti. Evo ve? tre?i dan i odmah ono klasi?no "da ne?e"!?

#2655 mali mis

mali mis

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 7 posts

Posted 08 March 2011 - 10:00

Ljudi igraju li vama misici na licu, oko mi se vidi, ali ovo kao pod kozom?

#2656 buby

buby

Član

• Newcomers
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 08 March 2011 - 14:16

QUOTE(mali mis @ 8 Mar 2011, 10:00 AM) View Post
Ljudi igraju li vama misici na licu, oko mi se vidi, ali ovo kao pod kozom?

igrali suuu cestooo...nista strasnooo

a mene anksioznost, strahovi, napadaj panike.......... icon_blushing.gif
@baloncic.....stvarno Omis.....ja DR

#2657 JOVANICA

JOVANICA

Baby

• Newcomers
  • Pip
  • 11 posts

Posted 09 March 2011 - 00:05

zdravoo smile.gif

nova sam ovdje pa bih vas htjela pitati da li neko od vas ima ove S kao i ja ???

*nestabilnost

*kad stojim kao da propadam , a i dok sjedim tako se osjecam ..:/

*onda imam to strujanje u tjelu a i trzanje pojedinih misica ..(kao kad srce lupa) toliko jako

* tackice pred ocima,neki bljeskovi,linijee (kao paucina ) ...

*glavobolja

*napete misice na vratu i ramenima,

*osjecaj teske glave...

ma ihh ... sve to mi je nekako od jednom doslo ...imam 19 god a stvarno vise neznam sta da radim sa svim ovim ..;// a i veoma sam panicna po pririodi tako da stalno o tome razmisljam ...mislim ono njagore ...sad.gif

da li je ovo anksioznost , depresija ili sta vec ...?
voljela bih cuti necije misljenje smile.gif
nadam se da cu dobiti neki odgovor smile.gif VELIKI POZZ ZA SVEE !!  muzizena.gif

:* :* :*

#2658 ciplica

ciplica

Još malo pa MASTER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 362 posts

Posted 09 March 2011 - 09:53

QUOTE(buby @ 8 Mar 2011, 02:16 PM) View Post
igrali suuu cestooo...nista strasnooo

a mene anksioznost, strahovi, napadaj panike.......... icon_blushing.gif
@baloncic.....stvarno Omis.....ja DR

mislila sam da sam jedina ovdje, a gle koliko nas ima...

#2659 buby

buby

Član

• Newcomers
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 09 March 2011 - 12:12

QUOTE(Baloncic @ 9 Mar 2011, 09:53 AM) View Post
mislila sam da sam jedina ovdje, a gle koliko nas ima...

clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif

#2660 Violinska

Violinska

Napredni član

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 314 posts

Posted 09 March 2011 - 14:18

QUOTE(JOVANICA @ 9 Mar 2011, 12:05 AM) View Post
zdravoo smile.gif

nova sam ovdje pa bih vas htjela pitati da li neko od vas ima ove S kao i ja ???

*nestabilnost

*kad stojim kao da propadam , a i dok sjedim tako se osjecam ..:/

*onda imam to strujanje u tjelu a i trzanje pojedinih misica ..(kao kad srce lupa) toliko jako

* tackice pred ocima,neki bljeskovi,linijee (kao paucina ) ...

*glavobolja

*napete misice na vratu i ramenima,

*osjecaj teske glave...

ma ihh ... sve to mi je nekako od jednom doslo ...imam 19 god a stvarno vise neznam sta da radim sa svim ovim ..;// a i veoma sam panicna po pririodi tako da stalno o tome razmisljam ...mislim ono njagore ...sad.gif
da li je ovo anksioznost , depresija ili sta vec ...?
voljela bih cuti necije misljenje smile.gif
nadam se da cu dobiti neki odgovor smile.gif VELIKI POZZ ZA SVEE !!  muzizena.gif

:* :* :*

uh ovo je blago u odnosu na neke simptome anksioznosti....napeti mii?i u ramenima, vratu  to je tipi?no....mene stee i u glavi, licu, ma svugdje....propadanje, odnosno "njihanje" tako?e, imam stalno....nekad kad hodam imam osje?aj kao da me neto zanosi na stranu. ta?kice nemam ba ?esto, ali ponekad..
Ja nekad osje?am slabost i malaksalost u tijelu, nogama, rukama, je li i to simptom anskioznosti?? Ili odjedanput mi do?e val vru?ine i mu?nina, kao da ?e mi pozliti....tad se prepadnem naravno i onda mi sve gore....kad god dobijem neki od ovih simptoma ja pomiljam na neto najgore, da ?e mi pozliti i da ?u umrijeti..ne mislim o tome kao o anksioznosti uopte u tom i jest problem, jer da u tom momentu pomislit "aha, ovo je napad anksioznosti" i znam s ?im se borim, pa izborila bih se....a ovako, odmah mislim da mi je pozlilo iz nekih  zdravstvenih razloga, fizi?kih.....ma fuj, gadim se vie sama sebi zbog svega..

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

john