![]() ![]() |
12 Jun 2007, 10:36 PM
|
|
|
MEGA-MASTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 394 Joined: 29-January 06 Member No.: 649 |
Ima li tko kakva iskustva s bioenergeticarima ? Da li to pomaze ? Mozete li koga preporuciti ?
|
|
|
|
13 Jun 2007, 08:21 AM
|
|
|
Taychy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Family Posts: 996 Joined: 22-January 07 From: Rijeka Member No.: 1,972 |
mato sa bioenergicarima nemam iskustva ali jako pozitivna iskustva imam s reikijem.... to je nesto slicno ali po meni efikasnije... koliko god cudno zvucalo, da nije bilo reikija ja nebih smjela izaci na sunce ili van a da nisam umotana od glave do pete jer sam bila alergicna na sunceve zrake i od sunca sam se uvijek osula nekakvim debelim plikovima FUUUUUUUUUUUJ. sada me jedino ponekad svrbi kozha ali nista strashno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
13 Jun 2007, 08:46 AM
|
|
|
Zvončica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Family Posts: 4,746 Joined: 25-April 06 From: nestala bez traga Member No.: 829 |
Ima li tko kakva iskustva s bioenergeticarima ? Da li to pomaze ? Mozete li koga preporuciti ? ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bila jednom, bacila pare i nikada više nisam otišla. |
|
|
|
13 Jun 2007, 05:33 PM
|
|
|
CAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Family Posts: 1,850 Joined: 8-July 05 Member No.: 279 |
e ja sam jednom pisao na forumu o tome...nevjerovatan osjecaj ..tresao sam se kao da me neko prikljucio na struju..ako nadjem po mojim postovima javicu ti
|
|
|
|
14 Jun 2007, 11:44 AM
|
|
|
MEGA-MASTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 394 Joined: 29-January 06 Member No.: 649 |
|
|
|
|
14 Jun 2007, 02:17 PM
|
|
|
CAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Family Posts: 1,850 Joined: 8-July 05 Member No.: 279 |
evo vrtim se po svojim postovima i ne mogu da nadjem..
covjek se zove miso i iz bjeljine je..radi po grupama..pusti muziku ..ti zammuris ..onda pocne da te vuce nazad a ne dira te..tacno osjecas..onda legnes skupis noge u koljenima i on te samo pipne i ode od tebe kod drugog pacijenta..posle par sekundi su pocele da mi igraju noge..posle totalno ludilo...kao da istjeruje djavola iz tebe..igrao sam kao lud...imao sam osjecaj da ce dusa na usta da mi izadje...ljudi su na tim seansama plakali vristali smijali se..da te jeza uhvati...kad sam izasao od njega poceo sam da gledam okolo u drvece u nebo...bio opusten kao posle najboljeg sexa..i tako 5 dana...onda mi je dao cd s muzikom i rekao da 10 dana nastavim sam svaki drugi dan..ja probao jedan dan kuci i nevjerovatno tresao sam se kao da je tu pored mene..nazalost nisam nastavio...osjecao sam se dobro mada sam tada pio ad..ne znam treba probati sve ali ne ici kod bilo koga..kod njega sam slucajno upao preko veze jer je jedna cura odustala...bas se tesko dolazi do njega.. |
|
|
|
14 Jun 2007, 10:50 PM
|
|
|
Hvala ti na odgovoru. Ja sam cuo za neku zenu iz Osijeka, pa sam mislio otici. Zasto onda nisi nastavio s tim CD-om ? Mislis da to pomaze ?
|
|
|
|
15 Jun 2007, 12:07 PM
|
|
|
sto da ti kazem kam me puklo ovo prije par dana..ujutru sam mislio da cu da poludim ..pustio sam cd probao da se opustim i vjerovao ili ne tresao sam se kao onda kad sam bio kod njega..jednostavno tako izlazi bijes i stres iz tebe...znaci izbacujes negativnu energiju a primas novu..
to su stvarno nevjerovatne stvari... |
|
|
|
15 Jun 2007, 12:13 PM
|
|
|
oštrokandža ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 15,083 Joined: 3-December 06 From: tamo negdje,još ne znam gdje Member No.: 1,655 |
@ Mato oni ne tretiraju ljude sa duševnim bolestima. Mislim tu ti bioenergija ne pomaže.
Misliš na Nadu Bolić? |
|
|
|
15 Jun 2007, 01:01 PM
|
|
|
kod ovog su dolazili ljudi s raznim problemima ...a stres mu je specijalnost..
kad sam mu rekao da pijem seroxat rekao mi je da sam izabrao duzi put do izlijecenja.. najjace je bilo 3 dan posle seanse mi je rekao .. COVJECE PA TI SI PUN SEXA.. cuvsi to moja kuma koja me je inace ubacila tamo...zvala je odmah telefonom moju zenu i rekla joj...BLAGO TEBI TI SI SRECNA ZENA:))))))))))) |
|
|
|
15 Jun 2007, 01:18 PM
|
|
|
oštrokandža ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 15,083 Joined: 3-December 06 From: tamo negdje,još ne znam gdje Member No.: 1,655 |
Gle stres nije duševna bolest to je stanje. A neću više...
|
|
|
|
15 Jun 2007, 03:20 PM
|
|
|
|
|
|
|
15 Jun 2007, 03:33 PM
|
|
|
Ništa više od tebe mada sam bila upoznala curu koju je dignula iz kome jer ju je pogazio auto. Išla sam na manifestaciju "Ezoterika Croatica".
|
|
|
|
15 Jun 2007, 03:55 PM
|
|
|
MEGA-MASTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 360 Joined: 16-January 07 From: Iza sedam gora, iza sedam mora Member No.: 1,930 |
Ja sam isla kod bioenergeticara ovde u Torontu, on je inace Rus. Videla sam bila njegov oglas kada sam prolazila pored jednog velikog centra za alternativno lecenje, zapisala broj telefona, i nazvala. To je bilo pre par godina, bilo mi je toliko lose od anksioznosti i depresije, bila bih nazvala i crnog djavola, sve sam bila spremna da probam. I tako zakazem ja, i odem. On neki veliki covek, sa kovrdzavom dugom kosom, onako, pravi gorstak. Sednem ja preko puta njega na neku fotelju, nije mi postavljao skoro nikakva pitanja, posto smo se tako malo gledali kaze mi on da zatvorim oci i da se opustim. Sedim je tako, sedim, i malo mislim - sta ja ovde radim, ko zna ko je ovaj kreten, samo ce da mi uzme pare, i tako prodje neko vreme, kao nista se ne desava, kad primetim ja malo da sam pocela da se krivim na desnu stranu, prvo sam samo glavu nakrivila, onda pocinjem i ledja da krivim, kao kada se covek isteze, nekako mi toplo i lepo... u svemu tome ja ni ne primetim da sam skoro zavrsila na podu, toliko sam se bila istegla i opustila. Nisam ni shvatila da je tu prosao skoro ceo sat, on mi kazi dodji opet sutra, ja odem kuci kao na oblacima... I tako sam isla kod njega nekoliko meseci, pricao mi je on svasta, i objasnjavao sta je u meni zakrceno i koja mi cakra ne radi, i gde gubim energiju, ali nekako nisam toliko slusala koliko sam uzivala u toj energiji koju mi je on pokretao, u tom nekom osecanju mira i blazenstva. Stvarno sam osetila da covek ima nesto, da njegovo prisustvo leci, pricao mi je da je on sam kao decak primetio da na selu gde je porastao kako je uspeo da izleci neke zivotinje samo energijom iz svojih ruku. Odvela sam bila i i par prijatelja kod njega, jedna devojka je bas bila skepticna, a ona je posle stalno isla kod njega, organizovala mu pravu marketing kampanju. I on je imao CD, imam ga kod kuce, i ponakad ga pustim. Moze i nocu da se slusa dok spavas. Nije bas isto kao kada je on prisutan licno, ali definitivno primetim razliku, i nesto u meni se odkravi. |
|
|
|
16 Jun 2007, 11:05 PM
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 08:21 AM |