QUOTE(nemesis @ 2 Aug 2008, 11:57 AM)

Za košmare neznam, ali ovo da te netko gleda mi je prili?no poznato. Misliš samo da te netko promatra ili to i vidiš?
kao da nekog non-stop ima i sve vreme OSECAM da je negde iza mene,tu negde...
a nekad se tripujem kad je mrak da i ja vidim neku musku figuru
QUOTE(Zena Drugog Sistema @ 2 Aug 2008, 09:42 PM)

Za vrema psihoanalitickih seansi, intenzivno sam s terapuetom analizirala snove. Neretko sam se budila sva u znoju i sa uzasnom glavoboljom da bi odmah sela za kompjuter da ih pisem i stampam.
Na sledecoj seanski usledila bi analiza.
Mesecima sam sanjala isti san, pokusavam da dodjem do prekidaca i upalim svetlo ali ne mogu.
Na kraju sam ga upalila

.
Jos dugo sam imala more, nazlost nemam svoje snove, kada sam zavrsila terapiju snimila sam ih na disketu ( tada su jos postojale ) i dala terapeutu, ali sebi nisam ostavila kopiju.
Sada je OK, obicno zaboravim ono sto sanjam.
Pretpostavljam da je i sam proces terapije i dubineske analize pridoneo ovim snovima.
Ne znam koliko sam ti pomogla, sto se tice terapije i tada i sad sam na istim lekovima, odn. leku - rivotril.
e to za svetlo je zajebano,ja sam jako cesto sanjala da me jure neka mrtva deca,na kraju su me stigla,sto se ispostavilo da je dobro,jer me vise ne jure,a i psih. mi rece da je trebalo odmah da ih presretnem,jer sam to navodno ja u periodu detinjstva s kojim nisam smela da se suocim.
jbg ne idem vise na terapije,a snovi me otkidaju!
prvo ne smem ni da zaspim,a onda se budim s krvoliptanjem iz nosa...
i koji je to trip za jedan san koji sanjas hiljadu puta?
za sta je tacno rivotril?
hvala!