Jump to content
Depresija forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/21/2021 in all areas

 1. 2 points
  Dodao mi dr remirtu kao večernji ad uz seroksat. Nisam smela da pijem 15 mg (polovinu tablete) zbog debljanja i drugih nuspojava koje sam prvih dana osetila (stalno suva usta, živi i užasni snovi, neka laka vrtoglavica, pojačan apetit). Pila sam dve nedelje 1/4 i večeras nameravam uzeti propisanu polovinu jer su nuspojave nestale, a uz seroksat ovo mi baš lepo deluje. Nestala je anksioznost, ne paničim oko sitnica, uveče ne zamišljam najgori mogući scenario kao nekad, nisam suicidalna... Moguće da je to i zbog povećanja onzapina... Uglavnom, zadovoljna sam trenutnom kombinacijom lekova jer me je izvukla iz strašne krize.
 2. 1 point
 3. 1 point
  Bez Interneta bih umrEla,i to u grozomornim mukama (kao ono kad nekom muceniku uskracuju vodu ili hranu ne bi li ga sto brutalnije "sredili" na taj nacin). E,ja bih jos krace izdrzala nego takav neki mucenik.
 4. 1 point
  Premalo se prica o ovoj temi, a smatram da narusava kvalitet zivot. Zavisnost kroz igranje igrica, posecivanje drustvenih mreza, stalno proveravanje telefona i sl. Pisite o vasim iskustvima i da li cinite nesto da biste to promenili. U prilog stavljam video o detoxu i stvarima koje bi vam se desile kada biste se malo udaljili od online sveta. Prvo i vazno- bili biste prisutniji u sadasnjem trenutku. Spopala bi vas dosada i visak slobodnog vremena sa kojim ne biste znali sta da radite, a mogli biste iskoristiti za neke kvalitetnije sadrzaje. Sve je to put ka normalnijem provodjenju dana.
 5. 1 point
  sinoc zaboravio da popijem (15 mg ) .probudio se jutros oko 5 h i setim se da nisam popio .napravio nes kafu ,malo gledao film i posle kad sam zaspao - san dubok ,pravi ,zdrav , opusten . to sam i pre primetio da se desi kad zaboravim da popijem lek . mozda cu namerno da ne popijem veceras da bi video kakvo ce spavanje da bude
 6. 1 point
  Proizvodjac se zove Botanikos. Ja sam u obliznjoj prodavnici zdrave hrane, a inace ga ima u mnogim sirom zemlje. Imaju sajt i listu na kojoj su sve maloprodajne lokacije, a moze i da se poruci.
 7. 1 point
  Koji je najbolji ad za strah? Pila sam seroksat ali se nije pokazao, od 30 mg. Sada pijem flunisan tačno mesec dana od 20mg. A strah je i dalje tu? Sta dalje raditi?
 8. 1 point
  Hvala Bogu, bolje sam... Spasitelji su me prosvetlilii.... Dana sko Bog da idem u apoteku lekovi + Herbafast koji me doslovno raduMada sam morbus psychotica... Mada mošda je cista na jajniku. LUPAM menopauza...
 9. 1 point
  Ferum, ja koristim uglavnom n95 masku, kad idem negde gde cu se duze zadrzati..do prodavnice nosim obicnu masku.
 10. 1 point
  Hvala vam. Cicina, ne znam, ja verujem da nije bila vakcinisana, verovatno bih nekad čuo da ima nekj bolest, niti ne delovalo da ima nešto tako baš suprotno. Cicina možda da kupiš i staviš n95 masku, u prevozu, ili neku sličnu, koja dobro leže uz konture lica i ima dobru filtraciju, poneseš asepsol za ruke, kad se vratiš istuširaš se, meni tako deluje prilično sigurno.
 11. 1 point
  Ferum, zao mi je Mozda nije bila vakcinisana, mozda je imala neku ozbiljnu hronicnu bolest? Umiru mladi i oni srednje generacije..Juce na Tviteru jedan moj poznanik je objavio da je u roku od nedelju dana umrlo njegova dva poznanika ( 41 god i 43 )... Strasno.. A sa druge strane, pojedini lekari i medicinske sestre prilicno nonsalantno se ponasaju prema kovidu. Sestra je pre 2 nedelje primila drugu dozu Fajzera i kada je pitala da li dolazi za 5 meseci za buster, receno joj je "Kako hocete! " Medicinska sestra iz druge ambulante, na moju konstataciju da ne mogu da dolazim tamo jer se plasim guzve u prevozu kaze mi "Ne dobija se korona tek tako"...ok, verovatno je u pravu... Do te ambulante treba mi najvise 20 minuta...ne putujem do tamo 2 sata..ali..
 12. 1 point
  Mislim da se cjepim ubrzo.
 13. 1 point
  @Boo Kovid je sistemska bolest. Napada sve organe. Naucnici tvrde da ce vremenom postati respiratorna bolest. Mozes na netu da potrazis tekstove o tome, ima ih dosta..naravno, ako te zanima.
 14. 1 point
  Neki tvrde da je covid više vaskularna nego respiratorna bolest.
 15. 1 point
  Dream, sve sto pocne, mora da se zavrsi Evo jednog linka https://rs.n1info.com/svet/direktor-moderne-saopstio-kada-ocekuje-kraj-pandemije/
 16. 1 point
  Imam neki osecaj da ovome nema kraja
 17. 1 point
  @silver Ovde planiraju te propusnice za noćne klubove, kafiće..Ali, mislim da su zakasnili sa tim. Bar ovde u Srbiji. Na visokom smo mestu u Evropi i celom svetu kada su novozaraženi i umrli u pitanju. Mislim da ćemo, pored onih dalekih i siromašnih zemalja, biti jedna zemlja na svetu koja neće moći da proglasi kraj epidemije, bar do proleća- leta 2023. Jedino da se neko čudo desi, pa da se sve završi ranije.
 18. 1 point
  Jednostavno. Dobiješ QR KOD. Možeš ga imati na mobilnom ili na običnom papiru kojeg ti isprinta tvoj doktor ili npr kod nas u HR čak i apoteka ih izdaje jer je sve povezano. Poslije su opet počeli kao sa nekim koncertima i na ulazu ti skeniraju KOD. Možeš ga dobiti ako ti vakcinisan, obavio test ili prebolio cov19 ( onda vrijedi 6 mj ) . Sada su počeli za neke poslove tražiti ..vidjet ćemo kako će to ispasti jer većina odbija takav oblik podjele građana.
 19. 1 point
  Uđe mi jedan vakcinisan maloprije.Kaže došao upravo sa vakcinacije. Meni anksioznost skoči na 90%. Ja se plašim ići doktoru. A stalno neko goni da se ide. Te sistematski te testiranja te vakcinacija. Daj pustite me da živim. Sem problema sa OKP-om nemam nikakvih zdravstvenih problema. Tačno ovi zlotvori ne mogu gledati zdravog čovjeka. Samo bi da te bodu, snimaju na rendgenima i zabijaju sonde. GORI MI JE OVAJ STRAH I OKP IZAZVAN STRAHOM NEGO ŠTO JE KORONA BILA.
 20. 1 point
  Moj kolega ' 81. godište je u kovid bolnici. Na kiseoniku i toliko je malaksao da nije mogao da priča kad ga je direktorka zvala. Inače je jak kao konj i zdrav, seosko dete. Ako počnem da radim, plašim se pune učionice, iako sam se vakcinisani.
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00
×
×
 • Create New...