Jump to content
Depresija forum

gagi

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Neutral

About gagi

 • Rank
  MASTER

Profile Information

 • Location
  Srem

Recent Profile Visitors

965 profile views
 1. pusio sam pre par godina samo vikendima,i sad mi je ostala navika da kad vidim nekoga sa cigarom ,odmah trazim od njega jednu.ali,samo jednu popusim,vise ne.to se desava jednom nedeljno.ne mogu toga da se oslobodim,slab sam.nikako da prelomim.
 2. ja bas nemam volju za rad i ulenjio sam se.isto malo radim i odustajem. na xseplionu sam.ne osecam tezinu u glavi, ali da u telu.malo sam se i ugojio.moram bas da pitam psihijatra da mi smanji lek,ovo je bas frustrirajuce.jel si saznao nesto u medjuvremenu?
 3. gagi

  Molim za savet

  hvala puno na savetima
 4. gagi

  Molim za savet

  Oduvek sam imao depresiju,anksioznost i okp,ali mi se na kraju desila psihoza.zadnjih par godina sam smanjivao lekove i osećao sam se "bolje",simptomi su skoro nestali,ali sam u isto vreme pio alkohol i pušio marihuanu,lutao sam i provodio se.na kraju mi je došlo da ostavim lekove,i kako je prolazilo vreme osećao sam nalet neke čudne energije.imao sam religiozne predstave i poceo sam da umišljam da sam Isus i da haluciniram.sada sam stabilan, skoro tri godine sam na inekcijama,nemam nikakve psihičke probleme. Doktorka mi je rekla da ću do kraja života biti pod terapijom,ali ja nekako ne mogu da se pomirim sa tim.Ne smanjuje mi još doze inekcija.Da li je moguće da mi se vrati ako prekinem terapiju?da li ću biti zavistan od tih inekcija? da li da potražim drugog doktora i mišljenje.
 5. Sto i mi ne bismo imali chat...da se malo upoznamo,pruzimo podrsku i podelimo iskustva...?
×
×
 • Create New...