Jump to content
Mentalno zdravlje, lečenje, pomoć, podrška - Depresija forum

Primal Pain

Members
 • Content Count

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Primal Pain last won the day on May 9

Primal Pain had the most liked content!

Community Reputation

632 Excellent

1 Follower

About Primal Pain

 • Rank
  Trudi se da bude luda

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Crkva i psihijatrija
 • Interests
  u manji - sve

Recent Profile Visitors

1,937 profile views
 1. Lamictal 25 3x2 Bipodis 5 3x1 Efftil 500 3x1 Clozapin 25 3x 1/2 Lorazepam 1mg 3x1 Dg Šizoafektivni tip - manija Bipolarni u remisiji Akutna psihoza Granični poremećaj ličnosti Generalizovana anksioznost
 2. Ne izaziva pospanost i nema nuspojava za koje znam. Haloperidol me je toliko nadrogirao u kombu sa Rivotrilom da sam pitala da li da dam detetu vodu sa sapunicom... Užas od leka, i jedan i drugi.
 3. Baš tema koja mi treba za knjiguuuu koju planiram da pišem
 4. f 60.3 f31.7 f25 th Zoloft Leponex Bipodis Eftil Lorazepam, Lamiktal
 5. Jeste, za sad. Ja sam svog oca prijavila prekršajno i on je platio 15000 din kazne. Od tad me nije udario. Zaebavanje sa mnom košta. Kasnije je počeo supruga i mene da maltretira i odselili smo se iz te otrovne kuće. A lečenje sam potražila ja.
 6. Zamisli da muž gleda pornografiju kad se okrenem, ma ja nisam privlačna kao one, pa mu one trebaju Ako nemamo odnose nisam dovoljno dobra za to Ostaviće me zbog neke bolje zdrave, lepše Ubiću bebu ako se zagrcne dok jede (ovo sam čula da se desilo) Beba će zbog dehidratacije umreti (zaboravljam često da joj dam vode do uveče) Bolje da se ne prijavljujem na poslove jer ne znam ništa da radim Šta ako me ismeju i navedu da sam kreten? A kolege? I prijatelji spletkare i prave nešto da me ismeju! Bebu ne volim dovoljno!
 7. Evo i ja kad skontam, javiću se...
 8. Kad se samo setim kada mi je manija oduzela od uspeha na fakultetu i uvela u hiperseksualnost, i na trovanje lekovima. Mrzim to.
 9. Bipolarni poremećaj Borderlajn Šizoafektivni, tip manija Akutna psihoza Neorganska psihoza. Da, napredujem... Th Bipodis 5mg 3x Klozapin25mg 6x Lorazepam 1mg 3x Eftil 500mg 3x Ako bude trebalo - Pakston 20mg 1
 10. Čitam šta mi odgovara,od popularne psihologije, a to je ono što dopusti lekar koji radi sa mnom(psihološkinja, psihijatar)
 11. Onda će ti prepisati druge, dok ne pomognu.
×
×
 • Create New...