Jump to content
Depresija forum

Iimitless

Members
 • Content Count

  1,293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

674 Excellent

About Iimitless

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. E pa mogu da odgovorim na ovo sada posle gotovo dve godine psihoterapije koja mi je bila poslednji pokušaj da se izlečim: Ne, ne napredujem u ovom pogledu nikako, rečeno mi je da ću biti ovakva ceo život jer mogu da učim kako da živim sa ovim.
 2. 'Ajmo narode, cak se i konju u zube gleda Kako odrzavate zube, koliko cesto idete kod zubara, da li ste zadovoljni svojim zubima... Jedan zubar mi je rekao da koristim Fluorogal za ispiranje zuba, to je obican rastvor fluorida, on smatra je to najbolja tecnost za ispiranje koja postoji kod nas a sadasnji zubar mi je rekao da je u mojim godinama beskorisno koristiti ikakav rastvor jer fluor u tim tecnostima pomaze samo deci ali ne i odraslima. Cak smatra da je i nebitno koja je pasta u pitanju jer fluor ni u jednoj ne moze da nam pomogne vec je vazno to mehanicko ciscenje zuba koje treba redovno obavljati. Pored toga preporucuje povremeno pranje zuba sodom bikarbonom. Sav preostali kvalitet zuba zavisi od konzumacije secera i genetike kojoj nista ne mozemo.
 3. Ovde mozete pisati o svojim iskustvima sa psihozom, tokom bolesti, sta vam je pomoglo itd itd
 4. Odluceno je da odem na hospitalizaciju tamo, tj. doktorka hoce, idem na neku komisiju u ponedeljak. KIma li neko iskustva kako je tamo da napise?
 5. Konkretno, mislim na razgovore sa psihologom, razne terapije, KBT, gestalt terapija, bilo sta? Mislim da cu da krenem kod jednog psihologa jer ne mogu ceo zivot da se trujem antipsihoticima, jebi ga... Ima li uopste smisla ici, da li imate pozitivna iskustva, necu bzvz da dajem pare ako nece da pomogne...
 6. Mnogo mi je lose i ne znam sta da radim vise ni kome da se obratim. Trenutno sam na Risperidonu, Flunisanu, Xanaxu, a pre toga sam od AD-a pila Eliceu i Remirtu. Ali lekovi vise ne deluju, iako objektivno (makar sada) nemam nijedan razlog da budem ovoliko depresivna. Ponovo se zapustam i po ceo dan bih spavala... Svaka aktivnost i rad su naporni, ustajanje iz kreveta je naporno. Ne mogu vise ni da placem, sve je jedna ravna linija...
×
×
 • Create New...