Jump to content
Depresija forum

M&M

Members
 • Content Count

  4,755
 • Joined

 • Days Won

  1

M&M last won the day on May 25

M&M had the most liked content!

Community Reputation

5,755 Excellent

1 Follower

About M&M

 • Rank
  (ataraksija)

Recent Profile Visitors

4,501 profile views
 1. Istina... Kokain je kao i sve dizalice. Čovjek može funkcionirati da ne popije niti kap vode, da ne unese niti jednu kaloriju u sebe. Od tud "skidanje kila" ali u ovom slučaju, to je više dehidracija nego klasično mršavljenje. Pacov (onaj labaratorijski pacov), u trilemi izmežu vode, hrane i kokaina će uvijek izabrati kokain (znanstveno dokazano) i to će ići sve dok ne ugine od dehidracije i "gladi". Znanstveni fakat, što je tu je... Dok, puno jeftinija varijanta (a i ne djeluje kao kokain ali je ipak amfetamin), speed. Lijepo čak i pokazano u "Rekvijemu za snove", u 60-tim i 70-tim, prošlog stoljeća, bio je propisivan domaćicama "američkim domaćicama" kao sredstvo za mršavljanje. I to potpuno legalno, odete doktoru i dobijete, looooool (mala napomena baš uz to, kokain je u Americi bio legalan do 1904. godine i mogli ste se rokati do mile volje). Tako da cijela povijest "dizalica", gotovo svaka je bila legalna u nekom periodu vremena. Sam Fromm se pucao kokainom, tko zna tko je još... Međutim da je sredstvo za mršavljenje, je. Čak i bolje od liposukcijske prehrane. (međutim samo za one koji imaju para i samo za one koji još imaju više para kada dođu do rupture septuma, hihihihihihihihihi)
 2. 12.-tog se cijepio sa Fajzerom... Nagledao sam se onih "promo", "nagovaračkih" video-klišića... Ali ljudi, ipak, ne znam kakvo su klipići u kojoj državi, što promoviraju, ali... Nus-pojave nakon cijepljenja (istina je, upirali su ljudi i od cjepiva, ali...). Šanse, šanse, šanse... Kolika je šansa da ćeš baš nakon cjepiva dobiti plućnu emboliju? Kolika je šansa da ćeš dobiti bilo kakvu trombozu? Izračunali su pa rekli. Mežutim, od Covida, meni je umro stric, odmah nakon toga i bratićev punac (što će ga reći da su on i njegova supruga, u jako malo vremena oboje ostali bez roditelja, a njihova dječica, koja su btw. tako hebeno prekrasna, ona u u razmaku od tri mjeseca ostali i bez jedno i bez drugog djeda... ), toliko... Ja sam volio i jednog i drugog djeda, hvala bogu da su ipak preminuli s razmakom od 20 godina ali pamtim i jedno i drugo i bilo mi je teško (kome nebi), ta djeca su mojih godina kada sam ostao bez prvog, ali oni nisu ostali bez jednog nego bez oba. Tako da, kada mi netko počne sa nekim "teorijama", ma neći ni spominjati kako je on "pametan". Ljudi, cijepite se, ako vam već nije stalo do vas samih, mislite na svoje voljene. I da... Naravno da sam se cijepio. Cijepivo me nije ubilo a nadam se da niti ja neću biti odgovoran za nečkju bolest.
 3. Moja pokojna majka je bila Vaga u horoskopu. E sada da mogu bar porazgovarati s njom na ovu temu, volio bih znati što bi ona rekla. Međutim ona se uvijek sklanjala ljudima s puta, izbjegavala sukobe uvijek na svoju štetu. Stvarno me zanima što bi sada rekla, starija i možda mudrija samo da je među nama. Mislim da bi (kako je Darija djelomično napisala) neka granica trebala biti - nemoj oćutati u okvirima samoodbrane, sve više od toga je agresija i prelaženje tih granica. Uostalom, i u pravu postoji termin - Prekoračenje nužne obrane. Kada bi barem svi mogli biti savršeno odmjereni, da se znaju obraniti ali i ne idu odmah u kontranapad. Međutim i ova tema upravo dotiče to umijeće funkcioniranja osobe u društvu a na žalost da smo svi ovladali tim umijećem mislim da nebi ni bili psihički bolesni i da bi savršeno plivali u socijalnim interakcijama.
 4. Slažem se sa Riot. Da sam barem oćutao... Ne znam ja to. Kako se to radi? Svaka čast, skidam kapu do koljena osobama koje to mogu, zaista, bez figa u džepovima skidam kapu. Ja to ne znam. Inače trabunjam u životu i više nego me ide ali ne znam kako oćutati i baš ta osobina mi nikada saveznik nije bila. Svaki put sam se pokajao. Da barem mogu ćutjeti...
×
×
 • Create New...