Jump to content
Depresija Forum

Apoptosis

Honorable Members
 • Content Count

  6,831
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Apoptosis last won the day on June 29

Apoptosis had the most liked content!

Community Reputation

730 Excellent

1 Follower

About Apoptosis

 • Rank
  CAR

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Srbija
 • Interests
  Psihofarmakologija, teologija, religije...

Recent Profile Visitors

8,391 profile views
 1. Može i to ide zajedno jer Wellbutrin XR može izazvati epi napade, a Eftil je antiepileptik.
 2. Ja imam f25, najbolji mi je Bensedin 10 mg. Rivotril ništa posebno. Sada ukidam Rivotril postepeno. A pijem 20 mg Onzapina, i super je!
 3. Pomoć stručnjaka. Koba, ne daj se... Život je lep, ma koliko zapravo težak bio...
 4. Ne daj se @Koba!!! Svi ovde su manje neki više preživeli suicidalne misli, pa i pokušali suicid, primer sam ja... Mnogo se sad kajem i uviđamo da život negde ipak jeste lep.
 5. I ja ti mnogo zahvaljujem za ovu informaciju, u slučaju da mi bude prepisan, jer je hipersalivacija, sialoreea glavni razlog zašto sam ga uvek izbegavao.
 6. Nemoj se ubijati... Molim te, nemoj.
 7. Kod mog doktora uvek imaju letke za razne lekove. Sat mu je sa natpisom - Leponex.
 8. Napreduje medicina, ali je farmako mafija jača strana. Ko se najviše plaši da će imati najgore nuspojave, obično baš ti pacijenti imaju vrlo malo istih.
 9. Naravno. Ali pazi, nije to pravilo kod antipsihotika. Tipični stariji izazivaju tardivnu diskineziju. To je stanje za koje nema leka, nevoljni pokreti, posebno lica. Nastaju tek godinama upotrebe tipičnih antipsihotika. Nisu nimalo naivni lekovi koje pijemo.
 10. Leponex ( Clozapimum ) je potpuni agonist na M1, muskarinske receptore, što za rezultat ima proizvodnju pljuvačke i noću ne gutamo pa se sve izliva.
 11. Nikakva. Za lučenje pljuvačke, sialoreu, nema leka. Jedino neki psihijatri misle da što je doza Leponexa veća, manje su šanse za to.
 12. Ja. Do stomaka bi mi bilo mokro sve u krevetu. Odmah sam ga ukinuo na svoju ruku, a onda i doktor. Imao sam i enurezu, odnosno upiškio sam se u toku sna dok sam pio Leponex.
 13. @Gerda postavljeno mi je pitanje, odgovorio sam. @sheldon.cat maksimalna dozvoljena dnevna doza jeste 400 mg / dan, mada neki lekari daju i veće doze. Jasno je da se postepeno uvodi!!!
 14. Duplo mi je vid, teško za objasniti, haos me je ugojio za par dana, znači zadržao vodu u organizmu, izazvao trombocitopeniju i neutropeniju... Stvarno gadan lek. A pri tom drastično smanjuje koncentraciju svih lekova u krvi. Imao sam povišen holesterol LDL i ukupni, i jetrene enzime...
×
×
 • Create New...