Jump to content
Mentalno zdravlje, lečenje, pomoć, podrška - Depresija forum

lightning

Members
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Days Won

  4

lightning last won the day on March 13

lightning had the most liked content!

Community Reputation

179 Neutral

About lightning

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Simptom same vrtoglavice je najviše vezan za anksiozna stanja, odnosno njene fizičke manifestacije, i jedan je od njenih glavnih simptoma, naravno ako se isključe svi ostali uzroci..
 2. Na čekanju sam da se roknem Phizerom.. Pikac je rekao da ga kineska nije ni takla. Jebeš evoluciju bez genetskog inženjeringa.
 3. Što se tiče roditelja kod mene je tihi bojkot nastao usled njihovog razočaranja u mene.. A kod podsvesti, jedna naučna činjenica je da dok bilo koja vrsta odluke dođe do svesti unapred je doneta nesvesno za bar jednu sekundu.. znači unapred je određena i ne može da se utiče na to.. kad sam to saznao, doživeo sam poraz ličnosti iz razloga da ne mogu da utičem na sopstveni život.. otprilike bi to bilo to.
 4. Da li hoćeš da kažeš da oblikuješ sebe na takav način da ti mišljenja drugih, pa i ovih što si navela, diktiraju odraz tvoje ličnosti, u smislu da želiš svima da ideš niz dlaku?
 5. Trebalo bi da je bole čkapi šta ko misli a ponajmanje da je to sputava i previše razmišlja o tome..
 6. lightning

  Paranoja

  Paranoja bi apsolutno bila opravdana u slučaju Fejka i ostalih pizdarija..
 7. Ma ja sam ok sa dve apotekarke iz kraja, i rade u apoteci, tu isto u kraju, ali bi me bilo sramota da ih pitam, mada bi mi sigurno prodale kutiju. Prvo to što me sramota a drugo da ne rasprde posle nekome ovaj troši gadnu hemiju itd itd, Srbija brale. Uvek sam lekove podizao negde drugde, van radijusa od 10 km
 8. Cool, hvala, probaću. Isto je od 2mg taj Roche. Samo mi se čini da je kvalitetniji od Galenikinog u smislu da ima manje sedirajuće a bolje anxiolitično dejstvo.
 9. Ima li negde u Bgu ako neko zna apoteka da se pazari Roche-ov Rile bez izveštaja ili recepta? Nemam vremena da idem do psiha..
 10. lightning

  Da li imam psihozu?

  Pa kao prvo, valjda svi lekari uče iz knjiga da za tu i tu bolest sleduje taj i taj lek, iz čega se samo nameće da (verovatno, ne mogu sa sigurnošću da kažem) što više lekova prepišu, dobijaju neke bonuse u vidu finansijskih stimulacija. Zašto? Prosto i jednostavno: Da bi farmaceutske gigantske kuće mogle da se igraju sa svojim basnoslovnim bogatstvom. Njima nije u interesu da pronađu 100 posto efikasan lek koji bi 100 posto izlečio bolest, nego samo tek na kašičicu da pacijentu bude bar malo bolje. Inače bi propali. Što reče neko...Zašto bih ja verovao stomatologu koji preporučuje određenu pastu za zube koja rešava problem, recimo, krvarenja desni, kada samim tim on ostaje bez prihoda? Sve je to gamad belosvetska...
 11. Pa adiktivan kad ga gutate ko bombonice. U normalnim dozicama je ok. Ja sam popodne i uveče po 1/4
 12. Sve je to u redu što ti govoriš.. ali ako je neko odlučio da se rokne, kakvi crni ćaskanje i ne znam ni ja šta, nego hitna hospitalizacija, i namenjen verovatno nekome ko je nabasao na taj chat. Hospitalizacija je jedina suština i prevencija suicida, nema drugo.
 13. Nije ništa čudno...Jer je to upravo način, doduše malo uvrnut, da te hospitalizuju. Osoba koja je opasna po sebe ili druge u suicidu obavezno se hospitalizuje. Pretpostavljam da bi isto bilo kada bi zvala Hitnu i rekla da hoćeš da se samoubiješ, došli bi, sedirali te i pravac Laki.
 14. Op, op, ne bi bilo loše uopšte. Možda bi jedino pitanje bilo koliko bi prošlo dok to ne eskalira u neko žrtvovanje beba i ispijanje krvi devica?
×
×
 • Create New...