Jump to content
Depresija forum

kicavac

Members
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kicavac last won the day on March 16

kicavac had the most liked content!

Community Reputation

120 Neutral

About kicavac

 • Rank
  MEGA-MASTER

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. kicavac

  Molim za savet

  I moj brat ima ta uverenja već 20 godina. Sada sa injekcijama manje ali ih dalje ima. I on je isto tako kad mu je bolje prekidao lekove i vraćao se na staro. Zato mu je i uvedena injekcija i bolje je dosta. I moraće do kraja života verovatno. Budi zahvalan što ima injekcije, i uzimaj, manje ćeš patiti. Nekada su psihotičari provodili ceo život u bolnici zatvoteni. I ja lek za anxioznost i depresiju čim smanjim loše mi je, a to su lakše bolesti. Pijem 10 god. Pomirio sam se da ću uzimati verovatno ceo život. Jebi ga, dobro da ima lekova. Neko pije za fizičke neko za psihičke bolesti.
 2. Sad na poslednjoj kontroli lekar mi je prepisao 2x1/4. Kaže da te doze nisu problem za skidanje i da se najsporije razvija tolerancija na njega.
 3. Ima članak Veliki reset, tu može da se vidi nešto o tome, kako će biti dalje.
 4. Ne u smislu da ubiju milijardere, nego da im oduzmu moć.
 5. Ezoterijska društva iz Azije, Ruske i Kineske vojske su napali zapadni potrošački i bankarski pljačkaški sistem, milijardere. Ima Korona i dobre strane. Zato su najpogodjenije najrazvijenije zapadne ekonomije, USA, EU i Britanija. Najavio je to ko je znao još 2019.
 6. Meni baš teško da smanjim, za 2mg da smanjim loše mi je. Verovatno zato što ga pijem 10 god. Doktor je hteo 2 puta da mi ga smanji, tako po pola, i nije uspelo. Posle mi je rekao da sa njega ne može da se skine direktno, nego mora na drugi da se predje, pa onda.
 7. Moj brat prima depo xeplion oko 1.5 godinu. U poslednjih par meseci prelezi veci deo dana. Da li to ona izaziva mozda?
 8. Ima kada je stalno ali blago ili umereno, pa iscrpljuje, nocu se budiš stalno.
 9. Da li je neko onaj iscrpljujući osećaj u želucu, treperenje, meko spavanje uspeo bez lekova da prevaziđe?
 10. Rivotril duze traje, ne znam koji je jači. Mislim da su isti. Zar ne mozes da dobijes od psihijatra?
 11. Seroxat je lek. Počelo je sve da mi bude teško i neraspoloženje. Postepeno sam smanjivao i kad sam došao sa 20 na 15mg, što je trajalo oko 6 meseci počelo je da se pogoršava. Čim sam se vratio dva tri dana na 20mg postalo je bolje. Sad ne znam šta je u pitanju. Fizički nisam imao ništa osim možda umor i glavobolja malo.
 12. Kako moze da se razlikuje povratak bolesti od apstinencijalnih simptoma kod smanjenja, jel zna neko?
 13. kicavac

  Nesanica

  Nozinan ali pitanje je dal mozes da ustanes. Drzi dugo i obara, me mozes na noge.
×
×
 • Create New...