Jump to content
Depresija Forum

kicavac

Members
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Neutral

About kicavac

 • Rank
  MEGA-MASTER

Recent Profile Visitors

321 profile views
 1. Seroxat je lek. Počelo je sve da mi bude teško i neraspoloženje. Postepeno sam smanjivao i kad sam došao sa 20 na 15mg, što je trajalo oko 6 meseci počelo je da se pogoršava. Čim sam se vratio dva tri dana na 20mg postalo je bolje. Sad ne znam šta je u pitanju. Fizički nisam imao ništa osim možda umor i glavobolja malo.
 2. Kako moze da se razlikuje povratak bolesti od apstinencijalnih simptoma kod smanjenja, jel zna neko?
 3. kicavac

  Nesanica

  Nozinan ali pitanje je dal mozes da ustanes. Drzi dugo i obara, me mozes na noge.
 4. I ja razmišljam o ovome. Počeo sam da smanjujem seroxat. Samo da mogu da funkcionišem. Udebljao sam se, 10 god. ga pijem. Ne znam da li mi treba još uopšte. Pomaže kod stresa ali ovako samo zombira.
 5. I meni, nego je ovo neko smanjenje što ja radim, postepeno.
 6. Počeo sam da pijem jedan dan 20mg jedan 15mg. Da li to može da se oseti?
 7. Da, svako mora da veruje u nešto, religija, nauka ili umetnost. Bitno je da je nematerijalno. Strogo logički smisao je veza čoveka sa okruženjem (šta ja rqdim ovde). Svakom ima razlog zašto živi i zato i živi. Da li se on može izjednačiti sa smislom pitanje je?
 8. Mislim da covek treba da se pomiri da ne zna smisao svoga postojanja. Jednostavno postoji, zivi ko zna zasto. To ne moze da zna. Ko hoce moze da procita Tolstojeve Ispovesti, govori o smislu neke zanimljive stvari. Tj. njegova potraga.
 9. Pije po osminu cesto pa se tesko sece. Gde je ta apoteka?
×
×
 • Create New...