Jump to content
Depresija forum

Guest,

Banned
 • Content Count

  2,153
 • Joined

 • Days Won

  43

Guest, last won the day on October 26

Guest, had the most liked content!

Community Reputation

2,991 Excellent

About Guest,

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

35,659 profile views
 1. manija..usijana budnost..ko da je mozak usijan..lude ideje priviđanja..ne sviđa mi se upoznao sam maničnu budnost, i pobegao u spavanje
 2. teško, sve je to jako povezano, mislim odmalena.
 3. upravo tako. dobar čovek neće za sebe reći da je dobar. znam po sebi
 4. Gotovo redovno mi se dešava da ne ispoštujem dogovor, dogovorim se s nekim da idemo negde, i ispalim, otkažem u poslednjem trenutku. Raspoloženje mi se promeni, nepouzdan sam, neke odnose sam tako upropastio..mislim da je do bipolarnog, da li se to i vama dešava?
 5. Guest,

  Molim za savet

  I ja sam imao neke tripove da sam Božiji izabranik, čovek misije, neko ko je pozvan da spašava svet, Bože oprosti...pročitao sam da se to ponekad dešava kod ljudi sa bipolarnim poremećajem...lekove mislim da ću morati da pijem doživotno...
 6. Verovatno tako nešto. Tad kad sam se bio skinuo sa lekova nekoliko meseci sam puno lutao prirodom, bio srećan, sve mi delovalo čarobno. Svet pun lepote i čudesa. Ali to se završilo teškom depresijom, što kaže preko noći. Valjda se mozak bio umorio. Primamljiva mi je i posle bila ideja da se opet skinem sa lekova, i ponovo doživim to stanje 'čarobnosti', ali kad malo bolje razmislim, ipak ne bih da se zezam s tim, jer znam kako se to tad završilo..moram piti lekove.
 7. Pa na primer u početnoj depresivnoj psihozi sećam se jedne noći sam bio u nekom parku i sve me plašilo,bilo je nekako čudno i zastrašujuće. Bilo je čudnih perioda kod mene, da ne pišem sad sve. A možda najčudnije osećaje o misterioznosti sam imao kad sam se bio skinuo sa lekova, lutao sam prirodom, svet sam tad baš video kao neko vrlo misteriozno mesto, puno tajni, koje se možda otkrivaju tek u nekim 'promenjenim' stanjima uma...teško za objasniti.
 8. Pa, nije to tema. Ne radi se o tome ko si ti, ili kako je svemir nastao, nego da li se desi nekad da svet vidiš kao čudo, misteriozno mesto. Više je to osećaj, nego razumevanje. Kažem, meni je život prilično rutiniran, na lekovima, i u nekoj zoni komfora, ali povremeno ume da se desi nešto što učini da svet vidim drugim očima. Pogotovo u psihozama sam imao te osećaje.
 9. Da, eto..obično kad me nešto prodrma iz zone komfora, dobijam taj osećaj da je svet istovremeno i zastrašujuće, i zadivljujuće mesto.
 10. previše razmišljanja o religiji me baca u psihozu. strašne stvari sam preživeo baš zbog toga. sad, kratka molitva Isusu kad mi je teško, to mi je to što se tiče religije.
 11. Ferum, mislim da si donekle imao i sreće što nije imala puno radnog iskustva, 5 god. je ok...jer mlađi su entuzijastičniji, stariji smoreniji, tako mi deluje.
×
×
 • Create New...