Jump to content
Depresija Forum

NewDawn Fades

Global moderator
 • Content Count

  2,194
 • Joined

 • Days Won

  5

NewDawn Fades last won the day on October 7

NewDawn Fades had the most liked content!

About NewDawn Fades

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

8,010 profile views
 1. Ma probiotik veze ne bi trebalo s tim da ima, ama apsolutno nikakve.
 2. Kako romanticno E pa ne znam, nisam imala takvih problema ali ljudi ga na Seroxatu obavezno izgleda imaju. Vidi da ti promeni ad. Ovako se dodatno razvije nova trauma jbt.
 3. Cini mi se da je seroxat kao stvoren za tvoje probleme, no eto, bezveze.
 4. https://www.youtube.com/watch?v=-ILo7Wf6zfc
 5. Eeee ovo mi je bas fever od juce popodne Slusaj pazljivo taj bit B) (Dosadni) hahaha
 6. Dopre do mozga ali je uvek tu negde kao taj vajb u nama ili drugima. Zivot je borba, prezivljavanje. Mi smo zivotinje. To e to. Nismo monasi sa Tibeta, a i da jesmo isti djavo. Iiiisti. Zato ono i biramo drustvo i sve...
 7. Ana Nikolic, pevacica estradna umetnica. Smesna je mnogo i nekako spontana i prirodna i kapiram da pored nje mogu da prdim i podrigujem, a takve ljude jako volim. Uozbilji se zeno! Ot: e nisam to uradila ali nekako sam imala potrebu da zagrlim neke ljude danas sto poznate sto ovako po prodavnici. Ono kao.. siri mi se to i govore mi se lepe stvari i sve lepo vidim i srecna sam sto su i drugi nasmejani. Da li vam se vise svidjaju katolicke ili pravoslavne crkve po arhitekturi?
 8. Robi Vilijams. Dovoljan za svih 5. Samo sto bih se ukakila i ne bih na kraju ni otisla. Ludovico Einaudi Ana Nikolic Dinja I peti neka bude ne znam evo.. ne znam. Seticu se. Da li masturbirate pred grad?
 9. NewDawn Fades

  Gitara

  Hmm.. da da.. upravo zbog te melodicnosti ponekad odsviram neku pesmu spontano bez da guglam akorde. Medjutim postoje one komplikovanije, npr Enter Sandman je komplikovana za mene, a jako bih volela da mogu odsvirati. Tu je potrebna vezba i nervi cvrsti kao zice. Jako mi prija kad uhvatim ritam, glas i stas. Sve skupa. Cilj mi je da iznesem emociju skroz. Da sve bude perfect pa cesto odustanem kad mi ne ide.
 10. NewDawn Fades

  Gitara

  Planiram da usavrsim malo sviranje. Usaglasim glas, stas i ritam. Ovako udaram kao Dzoana Dzet. Volela bih da nadjem neku devojku koja lepo peva da je pratim sa gitarom i budem kao prateci vokal pa da svirkamo vikendom u nekom pub-u. Jer svesna sam toga da imam sluha ali bez obzira lose nekako zvucim dok pevam, ruzna mi je boja glasa, tako nekako. Ali ovu ideju bih jako volela da realizujem. Uglavnom mi svirka prija kada sam tuzna jako ili nervozna i sviram stvari za svoju dusu. Znam osnovne akorde i tako te osnovne ostale stvari mozda nedovoljno za neke pesme koje bih volela da odsviram. Inace, stalno kada mi se nesto desava, kada sam pod stresom, sanjam kako mi se vrat gitare polomio sto mi i jeste neki strah na javi. Stalno pazim kao da se ne iskrivi slucajno i tako...
 11. Prethodno je bilo Marsovki i ispada da sam pogodila za straftaste carape sad mora ici Mazi jer je Maza meni cini mi se (u isto vreme postavljeni postovi 11 i 42, a prdezi se nadovezuju pa ono kao logika neka u pm... logika!) Pevusim Mirise ti kosa, jos taj miris osecam.." i pitam koji to sampon koristis?
×
×
 • Create New...