Jump to content
Depresija Forum

Neuro73

Members
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Neuro73

 1. Slično. Stari uput istekao, treba novi, treba obnoviti recepte a klinika na kojoj se lečim je pretvorena u covid-bolnicu.
 2. Horor. Ja ne mogu da verujem.
 3. Od 2014 vučem bol u leđima, lumbalni deo. Nekad je jači, nekad slabiji, nekada ga potpuno nestane, onda se ponovo pojavi a naročito ako dodam kilograme.
 4. Drago mi je da si živa, da je ono bila fake news. Koliko sam pročitao tvoje postove, teško da ti u bolnici može biti gore nego u kući. Držim ti palčeve.
 5. Meni su pomogli stručno obučeni ljudi - lekari i lekovi. I moja želja da se promenim na bolje. A koliko god da sam se molio bogu, on je samo stajao sa strane i ćutao.
 6. Jesam, i nije mi pomoglo, bilo mi je samo još gore.
 7. Ima li neko da je izlečio depresiju? Mislim, pio je AD-ove dve, tri ili nekoliko godina pa da mu više nisu trebali? Da li ću morati da pijem Eliceu do kraja života?
 8. Koja je najbolja zamena za "Vigantol" kapi?
 9. Koja mala životinja? Možeš li, molim te, da pojasniš?
 10. Paukovi: crna udovica, australijski levkač, brazilski banana-pauk, i naravno škorpije. Zanimljvo, tarantule me ne plaše. Pčele volim jer prave med i divna su bića. Plašim se stršljenova zbog otrova i mrzim ih jer uništavaju pčelinjake. Ose isto. U starome stanu nam se bio zapatio osinjak u kutiji od šalona. Zanimljivo, nisu bile agresivne. Nisu me dirale i ja nisam dirao njih, a nisam ni mogao. Kanio sam se da kupim šešir sa mrežom u pčelarskoj zadruzi i da im se naj... majke ali uvek je iskrsavalo nešto preče. Uveče sam mogao čuti kako krckaju drvo. Jednom sam uspeo da uhvatim osu i malog pauka i stavim ih pod čašu i gledam kako se fajtaju. Pauk se pokazao slabiji. Na kraju im je moler došao glave za plamenikom za guljenje masne farbe. Voleo bih da probam med od afričkih pčela-ubica.
 11. Life coachevi? Manipulanti i uzimaÄi para. Zaobići u Å¡irokom luku
 12. "... Ali imaš pravo da ih ne poslušaš ako te nagovaraju na grijeh."
 13. Ako ujutro ne sklonim sudove od večere i ne istresem mrve iz kreveta, eventualno operem i malo usisam, veoma su male šanse da ću popodne ili uveče uraditi nešto po tom pitanju.
×
×
 • Create New...