Jump to content
Depresija Forum

merion

Members
 • Content Count

  651
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 Neutral

About merion

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Ipak je pomogao izlazak s tatom na nes. Bolje nego 5 Haldola
 2. Moze.Kod granicnog.Granicni je klackalica psihoze i neuroze.
 3. Ja je nemam,a sta ona kuca briga me.Uvek imam ono 33.2. Pa nek mesa ako hoce...
 4. Pa da znas.Meni je moja skoro pisala cas jefnu cas drugu.Mislim se zeno odluci se.
 5. Vi neki ovde brkate f34 i f34.0
 6. Ne mogu da verujem ovo sa dg.Fenix. Ma gde oprezna kad svaki cas menja dijagnoze?Na kraju ne znas koju imas.
 7. 25mg za spavanje,a valjda do 400 za depre,a do 800 za psihoze.
 8. Fenix ti cas 33.3,pa sad zajedno 32.2 i 33.2 sto mi nije logicno.
 9. Ne podnosim ga.Inace sve tablete pocinju da mi smetaju.Ali bez nekih ne mogu,na zalost.
 10. Rekoh da aktawel necu vise da pijem i da sam ga smanjila na 25mg uvece,ona se sokirala i zamolila me da ne prekidam da pijem bar 75mgx3.Ostalo,eloriqa,remirta,lorazepam,lamiktal,topamax.
 11. Ma iskreno neprijatno mi je,ljudi me znaju kako i sami kazu kao normalnu,sto i jesam,i ponasam se tako prema normalnim ljudima.I naravno kad nisam ni za gde tad me i nema nigde.Ajde neurolog to je povezano.Ali ovi ostali,pogotovo sto ljude poznajem,dodje mi da u zemlju propadnem.
 12. Meni bas nije svejedno kad mi trpa f u izvestaj endokrinologa odskora pa me zena pita sta ti je bila si dobro do skoro.I u ostalim izvestajima sto nema veze sa psihijatrijom.A cuvaju kartone cini mi se dozivotno.Dosla sam na kliniku posle 20 i kusur g.i pitaju me da li ste bili ovde vec reko samo 1 kao dete.Kopa,kopa i ksze jao pa kako ne mogu da nadjem karton.Najezila sam se.
 13. Izleceni ste-brise vam se dijagnoza?Da li je ovo moguce u psihijatriji,i da li su oni uopste sigurni da im je pacijent izlecen ili samo u remisiji pa makar dozivotno?Hocemo li ikad iako se budemo snatrali odlicno ili jao pre biti izbrisani iz tih kartona kao f?
 14. O da,pogotovo ljude koji me povredjuju.Jednom su me iz dnevne prebacili na odelenje(jedva)jer sam htela momentalno da se vratim i da ubijem komsinicu,prebijem kako god.Drugi put sam sam gadjala servirku tanjirom hrane za dijabeticare jer sam nrzela tu hranu bar 1 dan u nedelji,a inace je bila bezobrazna.Pa je brzo i nestala.Ima jos primera.Inace ne mogu da trpim neke stvari i impulsuvna sam cesto.Pogotovo nepravdu.
×
×
 • Create New...