Jump to content
Depresija Forum

Hyperdrive

Tech Admin
 • Content Count

  6,566
 • Joined

 • Days Won

  1

Hyperdrive last won the day on August 6 2019

Hyperdrive had the most liked content!

Community Reputation

5,045 Excellent

1 Follower

About Hyperdrive

 • Rank
  YEEEEEEET!

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

3,121 profile views
 1. Od svake potrage za smislom biće vam gore. Ne hvatajte se religije, ezoterije i filozofije ako vam nije dobro. Ozbiljna sam. Da ne spominjem da 90% ljudi od toga postane toliko egocentrično da više nema ni blage veze šta rade i da to što rade ima posledice.
 2. Mislim da sam došla do nivoa gde se slažem sa doktorkom za stabilizator. Na pola nekadašnje doze se isto osećam kao na celoj, iako je ovo deo godine koji najteže podnosim. Sad, pošto AD dobijam zbog hormonskog poremećaja, verujem da on pomaže. I za bromazepam je bila u pravu - podjednako zaspim ili ne zaspim i sa njim i bez njega.
 3. Stvarno ne znam kako se čovek zove, ali mislimo na istu osobu, svakako. I hvala na ispravci, posle sam se setila da je spominjao više pravaca. D'oh! Da nemaš možda strabizam? Idi kod očnog.
 4. Drago mi je što sam uspela da ti dočaram na šta mojoj bujnoj mašti to liči. Manje više kao onaj...galeb iz onog mima, što dubooooko udahne i onda ispaljuje lasere iz očiju. I drago mi je što si bolje. Apsolutno!
 5. Ljudi, skrenula bih vam pažnju da su lekovi na bazi acecalicijalne kiseline opasni za krvne sudove i sistem organa za varenje. Posle iskustva koje je 2018. imala majka Cicine gazdarice sa nesvarenim Cardiopirinom u želucu, moja mama je pre mesec i po zamalo umrla jer je zbog istog tog leka koji je uzimala godinama posle ERCP pukao krvni sud u želucu. NEMOJTE IH UZIMATI KAO PREVENTIVU.
 6. Mene uspava od 1.5 do 6mg broma, ALI sve u zavisnosti od toga koliko sati pre spavanja je uzet i da li je želudac pun.
 7. To je definicija od pre stotinak godina. U prevodu, psihotičnih simptoma može da bude, ali i ne mora.
 8. Meni su obe dijagnoze u apoteci uslužne da bi lekovi bili džabe - jedna jer za moju pravu nema ništa džabe, druga jer je nema u našoj verziji šifrarnika SZO. Elem, mislila sam da mi je kontrola 27.12, a trebalo je da bude 18.12. Osećam se kao idiot. Zakazujem ponovo posle Božića.
 9. Probala sam sa spuštanjem doze još jednom jer sam u oktobru bila pod stresom zbog mame i nisam imala pojma da li mi tih 50mg više ili manje nešto znači. Ovog puta sam presekla sa 200 na 100, jer me a) mrzi da delim tabletu koja nema žljeb; b) i ovako i onako je bilo dogovor da od decembarske kontrole koju sam propustila zbog promašenog datuma pređem na 100. I pošto se nadam da ću ovog meseca imati tu kontrolu, to ću joj i reći. I nemam pojma koji su joj dalji planovi - da li ću biti na 50 ujutru i 50 uveče ili treba dalje da se skidam s leka. Nemam nikakve tegobe ovaj put. Malčice sam letargična, ali mozak je brz i to mi je bitno.
 10. Kuku, Pablo me je nasmejao. Iako je debelo posvađan sa pravopisom i trebalo mi je vremena da ukapiram da firma Crush Express ne proizvodi i ne dostavlja pite. Naprotiv, nisi ukapirala. Gadim se od same te ideje. I generalno bih zubarku, a ne zubara. Pitaću Vuka Rosandića da mi preporuči onu zubarku što je pre trijes' godina bila jako zgodna devojka. :O
 11. Mole se korisnici da ne koketiraju pisanjem o zloupotrebi ove ne tako bezopasne supstance.
×
×
 • Create New...