Jump to content
Depresija Forum

Hyperdrive

Tech Admin
 • Content Count

  6,590
 • Joined

 • Days Won

  1

Hyperdrive last won the day on August 6 2019

Hyperdrive had the most liked content!

Community Reputation

5,058 Excellent

1 Follower

About Hyperdrive

 • Rank
  YEEEEEEET!

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

3,218 profile views
 1. Hvala. Čim budem dobila honorar ili mama penziju. Imamo po 200 dinara za svaki od sledeća tri dana. O_O
 2. Otišla da zakažem, dala mi termin za mesec dana od sad. I rekla mi je da lomim 50 ujutru i 50 uveče...ko veli, hvala ni za šta, nema ničeg težeg od lomljenja Lamictala. I kao, onda ćemo sa 100 na 75.
 3. Sad ne moram ni da pitam, a došla sam na temu zbog iste stvari. Hvala, Api, legendo.
 4. Obrisan pasivno-agresivni komentar.
 5. Od svake potrage za smislom biće vam gore. Ne hvatajte se religije, ezoterije i filozofije ako vam nije dobro. Ozbiljna sam. Da ne spominjem da 90% ljudi od toga postane toliko egocentrično da više nema ni blage veze šta rade i da to što rade ima posledice.
 6. Mislim da sam došla do nivoa gde se slažem sa doktorkom za stabilizator. Na pola nekadašnje doze se isto osećam kao na celoj, iako je ovo deo godine koji najteže podnosim. Sad, pošto AD dobijam zbog hormonskog poremećaja, verujem da on pomaže. I za bromazepam je bila u pravu - podjednako zaspim ili ne zaspim i sa njim i bez njega.
 7. Stvarno ne znam kako se čovek zove, ali mislimo na istu osobu, svakako. I hvala na ispravci, posle sam se setila da je spominjao više pravaca. D'oh! Da nemaš možda strabizam? Idi kod očnog.
 8. Drago mi je što sam uspela da ti dočaram na šta mojoj bujnoj mašti to liči. Manje više kao onaj...galeb iz onog mima, što dubooooko udahne i onda ispaljuje lasere iz očiju. I drago mi je što si bolje. Apsolutno!
 9. Ljudi, skrenula bih vam pažnju da su lekovi na bazi acecalicijalne kiseline opasni za krvne sudove i sistem organa za varenje. Posle iskustva koje je 2018. imala majka Cicine gazdarice sa nesvarenim Cardiopirinom u želucu, moja mama je pre mesec i po zamalo umrla jer je zbog istog tog leka koji je uzimala godinama posle ERCP pukao krvni sud u želucu. NEMOJTE IH UZIMATI KAO PREVENTIVU.
 10. Mene uspava od 1.5 do 6mg broma, ALI sve u zavisnosti od toga koliko sati pre spavanja je uzet i da li je želudac pun.
×
×
 • Create New...