Jump to content
Depresija Forum

Hyperdrive

Tech Admin
 • Content Count

  6,626
 • Joined

 • Days Won

  2

Hyperdrive last won the day on June 6

Hyperdrive had the most liked content!

Community Reputation

5,073 Excellent

1 Follower

About Hyperdrive

 • Rank
  YEEEEEEET!

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

3,535 profile views
 1. Nije meni bilo loše od njega, nego kao u "Mirisu kiše na Balkanu" (seriji, u knjizi nema takvih gluposti), od sutlijaša. Od tad mogu bez njega nedeljama, mesecima. No, kad se dešava nešto vezano za posao, uletim u binge koji traje 3-4 dana, obično potrošim pola table za to vreme. Nekome bi to bilo smešno, no meni nije. Ako 96 sati uzimam po 9-12 grama, biću hladnokrvna i mirna, ali će me poslednjeg dana stići san i ta obamrlost će trajati par dana. Evo, ove sedmice je bilo napeto, imala sam ta četiri dana (pon-čet) i, iako ništa nisam uzela od četvrtka uveče, jutros sam pala penjući se uz stepenice sa psom. Koliko večeras ili sutra ću se osećati skroz normalno, ali opet se osećam krivom kad se ovo dogodi. Pre toga sam uzela jednu tokom karantina zbog nekog Vučićevog govora koji je bio baš jeziv, ali petog marta posle svađe sa šefom sam roknula sedam tabletica. Šestog ujutru sam napisala nešto za šta nisam znala da je napisano, krajem meseca sam videla taj status i isprepadala se. Nije bilo ništa što je otkrivalo tajne, ništa nasilno, samo glupavo. No, tako bar znam da moja anksioznost dolazi u talasima i da je vezana samo i jedino za kritiku na poslu. Ničim izazvane epizode su retke, kao i to sa Vučićem. Sa diazepamom imam problem - deluje mi na motoriku, i to onako, baš-baš. Noge mi postaju mlitave, zanosim se. A ovi jači me bukvalno nokautiraju. Od alpazorama imam paralizu sna sa onim najgorim haludžama, a ona četiri meseca na klonazepamu 2017. kad je morao da poništava efekat aripiprazola sam imala suicidalnu ideaciju, prvi i jedini put u životu. I još par sedmica posle, dok je izašao iz sistema.
 2. Hmmm, bezazlena uličica na Dorćolu? Teodora Drajzera je muka živa i peške, a kamoli biciklom. Još jedna nemoguća stvar je gornji deo ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi. Pada mi na pamet i ulica koja vodi ka Lešću, ali tamo nikad nisam išla biciklom.
 3. Slobodno daj link. Mislim da imamo bar 5-6 ljudi sa oba, dok su "srećnici" poput mene prošli samo sa nekom varijantom unipolarne depre.
 4. Sigurno da možeš sam da ih loviš?
 5. Poslednjih dana mnogo, ali mnogo nestabilno vreme. Bar ovde u BG. Ja sam od marta uradila par dužih tura i više kraćih. Najbolje je bilo kad sam završila u podzemnoj vodi na nekoj njivi, do pola točka..
 6. @merion, ti sigurno možeš da podeliš svoja iskustva?
 7. Miloše, opisao si moj problem. Sa 37 mi je koncentracija gora nego ikad u životu, zaboravljam apsolutne gluposti, a multitasking mi već neko vreme ne ide. Istovremeno sam koliko-toliko naučila da budem mirna, da ne pričam u sred tuđeg razgovora itd. Dakle, prepušteni smo sami sebi...divno.
 8. Flunisan je u deficitu, kažu. Dobila sam Flunirin, valjda jedini AD koji je prah u kapsuli. Očekivala sam da mom stomaku smeta, ali jok. Ne primećujem nikakve probleme. Sad, potrošila sam samo jednu tablu, videćemo.
 9. Drago mi je što trudnoća teče dobro!
 10. Hvala. Čim budem dobila honorar ili mama penziju. Imamo po 200 dinara za svaki od sledeća tri dana. O_O
 11. Otišla da zakažem, dala mi termin za mesec dana od sad. I rekla mi je da lomim 50 ujutru i 50 uveče...ko veli, hvala ni za šta, nema ničeg težeg od lomljenja Lamictala. I kao, onda ćemo sa 100 na 75.
 12. Sad ne moram ni da pitam, a došla sam na temu zbog iste stvari. Hvala, Api, legendo.
×
×
 • Create New...