Jump to content
Depresija Forum

Hyperdrive

Tech Admin
 • Content Count

  6,465
 • Joined

 • Days Won

  1

Hyperdrive last won the day on August 6

Hyperdrive had the most liked content!

Community Reputation

5,024 Excellent

About Hyperdrive

 • Rank
  lmao yeet

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

2,765 profile views
 1. Ako je osip ozbiljan, HITNO kod boljeg lekara! Ja to nisam imala, niti bilo kakvu drugu reakciju. Sada se sa 200 spuštam na 150, a od decembra ću sa 150 na 100 i ne primećujem ništa sem pospanosti. Sad, ona bi mogla da ima i veze sa vremenom.
 2. @Biljanam, prebacila sam ovaj post iz teme na kojoj je verovatno slučajno završio. Dokle god neko nešto krije, misli da drugi od njega nešto kriju, čuje glasove i neko vrišti u glavi - doktori moraju da reaguju kako reaguju. Ako se dobro sećam, kad ste u decembru 2017. došli na forum, spominjali ste vanzemaljce, tako da pretpostavljam da su oni to "nešto". Oprostite ako grešim.
 3. Hmmm...mislim da ovo objašnjava to što tvoj psiholog "ne voli dijagnoze". Jednostavno - tu ima još nečega. Ja sam pomislila da možda imaš kofeinske halucinacije sa antidepresivima na prazan stomak, jer se to meni dešavalo, ali ako nije tako...zanima me šta će reći lekar.
 4. S obzirom na to da se hranim kao najgora protuva i ostajem relativno mršava, mislila sam da to nije problem. No, trt, evo manjka energije - toliko toga hoću, a organizam njanjav. Rešila sam malo da pazim, koliko god mogu u okviru ovog našeg bednog budžeta Evo, sad sam isekla šest kockica mladog jastrebačkog sira, iscepkala šest parčeta nekakvog izgovora za pršutu i dodala tri masline sa bademom. I da, kupila sam jednu kocku sira i dvanaest maslina. Izgleda šašavo, ali deluje. Pogledaću i vredi li ona šoljica raznoraznih cherry, plum i pelat paradajzića za 120 dinara...
 5. @Warrior, par neuobičajenih pitanja: koje lekove uzimaš, da li ih uzimaš sa hranom i koliko kofeina konzumiraš?
 6. To poslednje, kad se tako formuliše, uz ovo što su rekli Dream i Nibrist ima smisla. Naslov ispade clickbait, baronesa ni kriv ni dužan.
 7. F60.3 F33 Subjektivno dobro. Objektivno stabilno psihičko stanje. Lamictal mi je smanjen sa 100 + 100 na 50 + 100, od polovine decembra ćemo ići na 50 + 50, a anksiolitik koji se uzima "po potrebi" verovatno ukinuti. Flunisan sa pola na jedan kad pređemo na zimsko računanje vremena.
 8. I treba dodati da je ta manipulacija često nenamerna - bukvalno maladaptivni mehanizam samoodbrane. Jbt, šta se dešavalo na ovoj temi.
 9. Kad smo kod toga, pre nekih desetak dana videla sam devojku u maniji, za koju sam kasnije saznala da je pobegla od staratelja. Sedela je na ulici, bila je neverbalna, povremeno bi se skinula do gole kože i legla na zemlju da spava. Niko sem moje komšinice i mene nije reagovao. Zvala sam hitnu, posle četrnaest minuta čekanja rekli su mi da zovem policiju, pa će policija zvati njih. Zvala sam policiju, posle su i oni mene. Postavljali su dodatna pitanja, jer je prethodne noći nestala još jedna osoba u maniji.
 10. Onda je to. Mnogima je to uslužna dijagnoza za taj lek. Mene samo nervira što se pojavljuje i kad tipa idem da vadim krv, pa u GAK kod ginekologa...i onda moram da pokažem izveštaj psihijatra sa mojom pravom dijagnozom.
 11. Ako do sad nisi imala nuspojave, ne bi trebalo da ih imaš.
 12. Da odvojim ove...zanimljive i bezopasne...stvari kao posebnu temu? O_O
 13. Znači...može se popeti gore? Ali da ga nosim? Au. Mada, spremna sam to. I slažem se da je Ada mravinjak, samo radnim danima ujutru je prihvatljivo, i van kupališne sezone. Kerovi su ortaci, ima samo jedna budala kod Vodovoda koja laje na kamione i onaj jedan autobus koji tuda prolazi. Više se bojim jarčeva, iako su koze viša bića. I hajde da se međusobno motivišemo, onda!
×
×
 • Create New...