Jump to content
Depresija Forum

mama1

Members
 • Content Count

  764
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mama1

 • Rank
  CAR
 1. Dobar dan svima!!! Zelim sve da vas pozdravim i zamolim za veliku pomoc. Devojka koju sam upoznala preko ovog sajta i koja je divna devojka kada je u remisiji, je imala krizu i zavrsila u Lazi u Bg. Njena majka kaze da zele da je prebace u Padinsku skelu, jer je vise puta hospitolizovana u Lazi. Majka se jako uplasila Padinske skele, jer je cula strasne price o Skeli i losem tretmanu svih bolesnika. Ne mogu da je smirim. Spremna je da potegne vezu i urgira da je ne prebace tamo, ali se plasi sa druge strane da ne napravi vece zlo. Znate li ista o Padinskoj skeli i da li treba urgirati? Hvala na svakoj informaciji. ❤
 2. Lewi, znas li koliko se ostaje u bolnici i kako je tamo?
 3. Sada mi sestra piÅ¡e da sam sebiÄna sto hocu da idem u bolnicu i ostavljam kcerku, pa sta da radim? Kao da ja volim sto je ostavljam, srce mi se kida, posavjetujte me!!
 4. Danas je oko mjesec i cetri pet dana na zoloftu i nije mi bolje. Zasto mi se ovo desava? Zasto mi nije bolje? Zasto sam ovoliko neserecna da moram ostavljati dijete koje volim vise od svega i to za praznike. Kakva sam ja majka, nikakva. Muka mi je od sebe.
 5. uzasno se plasim bolnice i uzasno mi je kada pomislim da ostavljam kcerku. ne znam sta da uradim? ide i nova godina i svi praznici, necu biti uz nju. sta da radim? koliko se ostaje u bolnici?
 6. da li da idem da se prijavim u bolnicu? bojim se kako ce to kcerka prihvatiti i kako je tamo? da li je ko bio? meni je i dalje uzasno tesko.
 7. uzela sam par slobodnih dana i nije mi bilo bolje. Sada ssam ponovo pocela da radim i dalje mi je jako lose, ne znam sta da radim, proslo je vise od mjesec dana pod zoloftom i nista. Ocajna sam. mislite li da treba mjenjati ad ili ovome jos dati sansu? ja vise ne mogu izdrzati
 8. Hvala Vam svima na odgovorima. Pokusacu da objasnim kako se osjecam, npr. ne snalazim se po kuci sta treba da radim, na poslu se bojim da idem i da radim, samo bih plakala, kao da sam u nekom drugom stanju, izbjegavam susrete sa svim ljudima da ne provale kako mi je lose, slabije se javljam na telefone iz straha da neko ne bi trazio susret, a ja nisam psihicki spremna za to, ne mogu da citam, gledam tv, ma nista, kao biljka, pod ogromnom sam tenzijom i pritiskom, kao balon. Znam da moram da cekam da proradi ad, to mi je jedina sansa, a uzasno mi je tesko. Eto, sada kada sam pokusala objasniti, recite vi sta da radim. Please i hvala Vam!!!
 9. Zasto mora toliko da se ceka? Najgore mi je zbog kcerke. Pokusavam da istrpim i da mislim da ce doci dobro, ali ono nikako da se desi. Ne mogu vise ni na poslu da izdrzavam. U kuci se isto slabo snalazim. Ne mogu u bolnicu, ne mogu da se rastanem od kcerke. Sta da napravim da pomognem sebi?? Dajte bar utjehu da ce zoloft da proradi. Ja sada sumnjam da mozda nece proraditi. Danas mi je 22 dan pod zoloftom. Pomognite mi!!!
 10. Izvinite, ali meni je toliko lose, nikako da mi bude bolje, a nemam kkome da se obratim. Sada je treca nedjelja pod zoloftom i meni nije nista bolje. Kako da izdrzim?
 11. Stvarno ne znam sta da napravim da bih izdrzala ovo. Ljudi, pomognite, molim vas!!!
 12. Povecala mi je zoloft, sada pijem 2 ujutro, 2 na podne, rekla mi je da moram izdrzati i da djeluje tek nakon mjesec dana. Ja ne znam kako cu izdrzati, ali stvarno ne znam kako da izdrzim. Pomognite savjetom!!!
 13. ovo je blizu 20 og dana pod zoloftom i nije mi bolje. Ja stvarno ne znam sta vise da uradim, tjesim se da ce da proradi zoloft, a on nikako. grozno funkcjonisem i na poslu i u kuci. Kako da ucinim da mi bude bolje??'
 14. koliko moram cekatii na djelovanje ad??? izvini kruska i mislila sam na savijete. mozes li mi reci koliko trebam cekati na djelovanje ad?
 15. zasto nikoga nema da odgovori????
×
×
 • Create New...