Jump to content
Depresija Forum

Biljanam

Banned
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Neutral

About Biljanam

 • Rank
  Još malo pa MASTER

Profile Information

 • Location
  Niš

Recent Profile Visitors

345 profile views

Single Status Update

See all updates by Biljanam

 1. Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem. Poenta je da napreduješ ispred ogledala. Ovo je kompjuter, a nekad ga koristim kao ogledalo. I jebo te vidim ženu koja mi ustima govori da ćutim, silom ili milom. Inače mi se jebe za ogledalo i kompjuter. Samo si pogledam friz i šminku. To je bilo kada sam se zaposlila. Jebem ti sranje. A lepo mi je bilo dok sam se sama sa sobom smejala u sopstveni dragstor. Sam svoj gazda. A onda sam počela da živim od plate. Aj štoo je plata bila jadna nego ne mogu nigde da pobegnem. A tako bi pobegla u tri pizde materine pa da se vratim posle godinu dana. Ništa gore nego kad pomisliš još koliko do penzije.

  Sada imam 23 godine staža i radim još uvek. Dobro mi je na poslu. Volim da radim, odnosno da dođem na posao, a nekada se zamislite i zaradim pa ne mislim ni o čemu. I tako moj život je prolazio i prolazio. Nailazila sam na razumevanje, ali do pre godinu dana na toliku ljubomoru zbog mog posla nisam. Vrhunac je bio prošle godine juna meseca. 

  Znate šta izvolte zajebite se i radite. Tako smo mi dve nesrećnice zaposlili na privremeno jer im se mnogo radilo. E pa izvolte radite. Bez plate kao ja. Da vidite koliko je lepo i zabavno. Kulirajte samo tako. Ali da znate ja imam jo nekoliko godina uz lekarski blagoslov do invalidske a vi će te mnogo duže da robijate. Aps. Strašno. Tako vam i treba da osetite na svojoj koži kako je lepo i lako. Sačuvaj me bože ja sam na poslu u više navrata mogla da umrem. A ne samo to. Mislim da me je drmnuo malo i šlog, tako da sam se od posla polušlogirala i to desnom rukom.

  Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, xa xa xa

×
×
 • Create New...