Jump to content
Depresija Forum

Sa1x87

Members
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Neutral

About Sa1x87

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

1,188 profile views
 1. Pijem ga od 2017 godine. Trenutno na 20mg svaki dan.
 2. Samo da pozdravim svu raju, nije me bilo dugo. Sve je ok.

  1. lightning

   lightning

   Sjajno.. otvaraj to pivo onda :D

  2. Hyperdrive

   Hyperdrive

   Par puta sam pitala za tebe na Infodesku. Kako si?

 3. Ja i drugar na 150mg od prije neki dan postali smo prijatelji. Uz seroxat od 30mg to mi je trenutna terapija i calixta pred spavanje 7.5mg. Borio sam se za ovo i izborio.
 4. NajjaÄi lijek za nesanicu. Bolji od svih antipsihotika. Neki genijalan um ga izmislio. Bas djeluje na transmiter mozga genijalno. Mislim da se i receptor mozga Äudi kako ga pronaÄ‘e lijek i umiri ga.
 5. Krenuo sam sa ovim lijekom, pijem po pola tablete od 10mg dakle 5mg. Veceras mi je treca noc. Pijem pola tablete pred spavanje.
 6. Ma kakvi doktor, ja se zezam sa sumanutim idejama. Covjek mi je taj lijek dao za depresiju i derealizaciju a ne za neke ideje. Kaze moj prijatelj ima ideje i to sumanute, mora se covjek smijati. Ludost ko ludost.
 7. Krenuo mi je zivot na bolje i bez njega, prije tog lijeka...
 8. Salio sam se, smijesno mi je bilo to sumanute ideje. Uglavnom, taj lijek u dozi od 10mg mi je prepisan zbog velike depresije i derealizacije. Doktor misli da taj lijek lijeci to. Molim vas pomoc. Ne pijem lijek, jer imam privatnih obaveza pa se ne smijem usuditi, a jako lose utice na mene jer sam ga pio dva dana ( dakle dvije tablete ), ide mi krv iz nosa i osjecam jaku malaksalost uz losiji san, sta da radim iz iskustva vas koji ste uzimali ovaj lijek. Ne znam sta da radim, u sustini zivot mi je krenuo na bolje, samo me strah krenuti sa tim lijekom zbog tih nus pojava. SeroxAT I DALJE pijem. Veliku depresiju i derealizaciju nije rijesio niti jedan lijek... Ono najgore je rijesio seroxat, a calixta nesanicu.
 9. Hocu, reeci mi imas li fejsbuk, i ima li ovde raje da se ima licno tu dodanih...
 10. ma pusti sumanute ideje, ja to stalno ponavljam, malo je prisutna sumanutost ali beznacajno. Lijek mi je prepisan striktno zbog depresije i derealizacije, a ne ideja... Ideja imam plus sumanutih. Meni se cini da treba ovaj ariprazol za toga koji je izmislio to sumanute ideje.
 11. haahaha ma necu vise piti, vracam se na lyricu ne smijem ga piti vise bar za sada, imam poslovnih nekih obaveza pa se ne smijem usuditi ekperimentirati. Samo krv iz nosa, i ruzan osjecaj pospanosti i nemoci.
 12. e JA VISE OVO NE PIJEM, IZRAZENA SUMANUTOST SA OVIM, UZ TO MI IDE KRV IZ NOSA DRUGI DAN, JA VISE OVO NE PIJEM PA BROJ JEDAN ILI BROJ DVA U SVIJETU NE ZANIMA ME
 13. POZDRAV, SMIJEM LI piti ariprazol navecer 5mg pola tablete da ne pijem ujutro 10mg puno mi je, budem los od te doze, ili su tu pocetne nus pojave. Treba mi neki ekspert da mi odgovori ( sve sugestije konsutuj se sa svojim doktorom su nepozeljne jer to i sam znam ) dakle pitanje je prosto. Kontam kolut nazad veceras, toliko su me gluposti svladale.
×
×
 • Create New...