Jump to content
Depresija Forum

Koba

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Neutral

About Koba

 • Rank
  Još malo pa MASTER

Recent Profile Visitors

85 profile views
 1. U pravu ste, videcu sa dr, nego me cisto zanimalo tudje iskustvo
 2. Posle 3 godine ponovo se osecam lose. Interesuje me ko je pio Seroxat, pa da mu je oslabilo dejstvo, na koji je AD prebacen a da mu je bilo bolje posle.
 3. Kazu da je Seroxat bolji za f411 od Alvente, za depresivnost ne znam
 4. Meni su omiljene izjave: I kad kaze za oca da mu ide na grob samo da vidi da li je jos uvek tamo, da nije izasao
 5. cao, kako ti deluju ti novi lekovi?
 6. trazi da ti zameni, ima tu jos ap drugih
 7. Ni slucajno ne smanjuj, actawell ti je za tvoje stanje vrlo bitan lek, a u dozi od 25mg deluje samo kao antihistaminik, tek su znatno vece doze serotonergicke i dopaminergicke. Ako imas neke smetnje trazi da ti zameni, da bi ti odagnalo crne misli.
 8. cekaj do ujutru, on ima dug poluzivot, nekoliko dana
 9. postoje i atipicne depresije, ali da sad ne licitiramo ja bih te posavetovao da redovno pijes to sto ti je propisano, dakle svaki dan,, i da ides redovno na kontrole ne postoji magicna pilula niti remisija moze biti idealna prihvati tu terapiju koja ti je ponudjena, bez nje ce ti samo biti gore poz
 10. ti imas problem sa mislima opsednuti uz seroxat ti je dat i ap da ti se razbistri glava, to je terapijska sema nije ti dat haloperidol primera radi nego olanzapin, on je atipicni, ne antagonizuje samo dopaminske receptore, vec i neke druge u usa postoji kombinovani lek fluoksetin i olanzapin koji se daje kod teskih depresija npr risperidon, olanzapin najcesce se daju kad su izrazene te prisilne misli, kod okp npr, a postoje i dg samo prisilne misli i samo prisilne radnje
 11. Ne znam stp ste mi obrisali da od risperidona mogu da porastu grudi kod muskaraca i da dodje do pojave mleka? On blokira jedan podtip serotoninskog receptora i poledicno raste prolaktin, sto za posledicu ima smanjenje libida.
 12. Brano koja doza i koji proizvodjac, i da li si pila jos neki pre AD, poz
 13. uzmi pola tablete umesto cele, secam se da sam pio 3x0.5 mg i prvih mesec dana sam spavao po ceo dan
×
×
 • Create New...