Jump to content
Depresija Forum

Zbunjen87

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zbunjen87

 • Rank
  Baby
 1. Prosto uživam u tim mislima. Ne osećam se zarobljeno u svom telu, već prosto uživam maštajući o tome...Sad koliko to ima veze sa činjenicom da predugo sam single, možda se to reflektovalo na neki način?
 2. Privlače me devojke, sasvim normalno, ali nisam imao sreće sa njima. Samo par kratkih veza do sada i plus nevin sma još. Stidljiv sam što se prilazaka tiče i ne baš atraktivan.
 3. Interesantno je da su te fantazje najintezivnije kada sam mamuran (visok postotak estrogena?). I koliko kontam u najmanju ruku sam biseksualan.
 4. Prvi put sam sebe u tome uhvatio krajem osnovne ali sam suzbio. I privlačnost prema muškarcima se pojavila pre par godina ponovo skupa sa željom za promenom pola odnosno zamišljanjem sebe kao žene. Isprva je to bilo seksualno samo, a kasnije i u drugim segmentima. Imam lažan profil na FB gde sa devojkama razgovaram o girly things i kada im se otvorim one su kadar nevera da sam muško sa fantazijom o sebi kao ženi.
 5. Ali pazi taj osećaj nije kosntantan, uglavnom samo kada se prepustim mašti. Mada me u poslednje vreme počinje hvatati i u drugim situacijama. Svestan sam svoje ženske strane, samo ne znam da li je dominantna u odnosu na mušku, da li me odredjuje kao ličnost. Do sada se nikome nisam autovao po tom pitanju.
 6. Poslednjih par godina maštam o sebi kao o ženi. Protokom vremena moje fantazije su sve učestalije, dublje i intezivnije. Poslednjih meseci svakodnevne. U prvom redu seksualne prirode, a vremenom su se razvile i u drugim pravcima. Redovno popunjavam onlajn testove koji mi kažu kako imam ženski mozak, intuiciju, navike. Privlače me i žene ali više odredjeni tip muškaraca. Kao osoba sam stidljiv u pogledu inicijalne komunikacije, sklon promenama raspoloženja (bipolarnost?), preemotivan i imaginativan. Mom telu kao da fali testesterona, mlitav sam, mršave ruke, pomalo širi kukovi, mršav struk. Imam 31 godinu i dugo nisam imao devojku, pa je možda to posledica svega, šta li znam. Šta mi savetujete u mom slučaju?
×
×
 • Create New...