Jump to content
Depresija forum

Dobitak

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Dobitak

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. Od pretraga nema sta nisam uradio ali tremor onaj sitni jedva primjetan i 2 godine poslije prisutan otkako pijem Citram 10mg.Ali bar nema vise one uzasne napetosti i s vremena na vrijeme panicnih napada sa najgorim simptomima.
 2. Ne daj se Zorice.Ja mislim da si ti itekako zdrava smao moras poraditi na samopouzdanju i losim hipohondirjskim mislima.
 3. Pijem vec 2 mjeseca ponovo(pio ga pola godine kada je i tada bio prisutan tremor a prestao uz dogovor sa doktorom jer mi je stanje sto se tice anksooznosti bilo super)jer mi se anksioznost i panicni vratili.Nuspojava i ja mislim da jeste ali me tremor nije prosao kao recimo mucnine na pocetku i slab apetit.
 4. Zoriceeeee jesi nam ziva?Nije te bilo odavnoo,izgleda da ti se pritisak smirio hvala bogu.
 5. Pozdrav.Pijem AD Citram.Zanima me da li je neko od nuspojava opcenito imao tremor zsljed kluzimanja AD?U sustini ne ogranicava me ali cinjenica da ti uvuce crva sumnje da nije neko teze oboljenje tipa Parknsona.Iako kako sam citao parkinson krene asimetricno(prvo jedna strana,najcesce ruka)a kod mene je prisutan tremor u obje ruke,kod ispruzenih ruku,donjoj usni.U mirovanju sve prestaje.
×
×
 • Create New...