Jump to content
Depresija Forum

aenimabinned

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Neutral

About aenimabinned

 • Rank
  Napredni član

Recent Profile Visitors

139 profile views
 1. Da mi lijekovi pomazu nebi uopce bio na netu osim kad mi zaista treba,znaci ne ..
 2. U mene se obrat nije dakako desio preko noci ,bio je to proces od 3 godine.. Naravno alkohol i neodmaranje je krivo za pocetnu fazu i lijecenje pa kasnije nakon 8 godina sam zavrsio u bolnici,tolko o tome.. Cudi me da ti pravo kazem kako neki ljudi rade s AP,ja nemogu da ustanem izjutro kad pijem i minimalnu dozu,mogu jedno s pola tablete tj mogo sam nekad .
 3. Ja sam od bipolara 3 koji je bio nekad u psihologiji tj najblazi oblik dosao do sizotipnog,bar na papirima.Mislim nedvojbeno bolje od mene znaju al pitam se kako je sve to moguce i kako smo neki mi ovdje sto pijemo AP kratki u odnosu na prosjecne ljude.. Kad malo bolje promislim AP su nuzno zlo i najgori lijekovi koji se mogu piti i s njih se ne skida ili neki kazu nemoguce je .. Btw ovo prosjecni gore sto sam pisao mislim i na sebe i ljude sto sam sreo online ,nevidim da cu uskorije vrijeme se iscupat iz krize ,plus hipomanican sam i promjenjivog raspolozenja sto i nije bas najbolje ,jebiga .
 4. Reaching out to embrace the random...

 5. aenimabinned

  Kaladont

  nOva rijec: Vanja
 6. Vjetar ide preko 20 km na sat na livadi u sumi
 7. aenimabinned

  Poezija

  Moj grob-I.G.Kovacic U planini mrkoj nek mi bude hum, Nad njim urlik vuka, crnih grana sum, Ljeti vjecan vihor, zimi visok snijeg, Muku moje rake nedostupan bijeg. Visoko nek stoji, ko oblak i tron, Da ne dopre do njeg niskog tornja zvon, Da ne dopre do njeg pokajnicki glas, Strah obracenika, molitve za spas. Neka sikne travom, uz trnovit grm, Besput da je do njeg, neprobojan, strm. Nitko da ne dodje, do prijatelj drag, - I kada se vrati, nek poravna trag.
 8. Culls kraj*pocinak

 9. Culls kraj*pocinak

×
×
 • Create New...