Jump to content
Depresija Forum

Pečorin

Newcomers
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pečorin

 1. Dijagnoza - OKP sa PTSP-om, depresija, socijalna fobija i anksioznost.

 2. - Zoloft, Lorsilan - mišljenja? Šta tačno rade? Koliko su sigurni? Ima li ikoga???

  1. lupus

   lupus

   ok su. samo ih uzimaj kako ti je dr prepisao. zoloftu će trebati mesec, mesec i po da proradi, a lorisan će malo brže.

 3. - Bio sam kod psihijatra. Propisao mi je neke lijekove. Sutra ću tek da ih uzmem. "Pečorine ti taj svoj kompleks sa majkom moraš razmrsiti jer u suprotnom ćeš čitav život imati nju na svojim leđima" - evo šta mi je rekao kad sam mu sve ispričao.

 4. - Još jedan dan!

 5. - Prestao sam sa degustiranjem pića. Od sutra idem na degustaciju slatkiša. Otvorio se je jedan restoran gdje se mogu kupiti razne poslastice. "Saher torta" je prva na redu a onda uzimam "Španski vjetar".

 6. - Upravo sam skontao da su me prevarili u radnji. Prodali su mi Johnny Walker a ja od njega samo ležim na podu. Ne mogu da hodam. 

 7. Još četiri dana!

 8. - Ugodno sam iznenađen! Sarajevsko tamno je top topova što se ne može kazati sa svijetlu verziju. Živjeli!

  1. Go-Ahead

   Go-Ahead

   Niksicko je meni bolje,a Karlovacko najbolje bar u regiji,iako je poskupo...

  2. Pečorin

   Pečorin

   - Ako mi vjeruješ probao sam i jedno i drugo prije par dana :) . Crna piva su mi do sad najbolja piva. Najbolja! Nikšićko je prvo tamno koje sam probao i stvarno je odlično.

  3. Go-Ahead

   Go-Ahead

   I ja ih gotivim preko jeseni /zime piti,i uglavnom imaju veci procenat alkohola sto je  veliki plus.:)Preko ljeta mi nesto ne leze.Ne mogu me osvjeziti kao svijetla,'teza' su malo.

 9. - Pivo Konig je najjeftinije i do sad jedno od najboljih piva koje sam probao. 

  1. Dreamcatcher

   Dreamcatcher

   Vinjak loza to je moja dijagnoza

  2. Pečorin

   Pečorin

   - Hehe :lol:. Nisam vinjak nikad do sad pio. Možda ga probam.

  3. SPARTACUS

   SPARTACUS

   Nemoj vinjak. To ti je droga. Posle par godina zavrsavas u bolnici. Meni je deda preminuo od vinjaka, a trenutno jedan poznanik u bolnici vec duze reme...

   To jedino ako ti je dost zivota. Litru vinjaka dnevno, i bar dve pakle cigara, neke krdze   :P

 10. Opet sam se malo udario u oko. Lijevo. Ali samo malo. Nema nikakve štete. Međutim zato imam modrica po ostatku tijela. Još dvanaest dana do seanse sa psihijatrom.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Pečorin

   Pečorin

   - Ma ne tripujem sad. Stvarno sam se prstima piknuo u oko ali je oftalmolog rekao da se nemam zašto binuti jer takve stvari ne mogu dovesti do gubitka vida. Da sam stvarno veli ozljedio oko imao bi užasne bolove, nikakav vid, krv u oku i mučninu a toga opet veli kod mene nema. Benigna ozljeda ako je tako možemo nazvati.

  3. SPARTACUS

   SPARTACUS

   Cuvaj oci, ne masi prstima pred njima  :) 

  4. Pečorin

   Pečorin

   - Čuvam. Ako njih izgubim izgubit ću i život. Ubio bih se odmah.

 11. Večeras je viski na redu. Pola boce i bit ću miran. Leglo je i tamno pivo iz Nikšića. Opet pola litra. Danas sam popio ukupno litar pive. Prvo mi je bilo toplo a onda zima. Sad sam dobro. Hvala na pažnji.

  1. Show previous comments  5 more
  2. Pečorin

   Pečorin

   - Ma ne pijem još uvijek lijekove. Niti ću ih kombinovati sa alkoholom. Ovo sa alkoholom je samo hir.

  3. Opsednuti lik

   Opsednuti lik

   pa dobro, onda uzivaj :D

  4. Pečorin

   Pečorin

   - Thank you :) . Cheers.

 12. Malo sam se udario u glavu. Iznad desnog oka. Možda sam ga malo i dodirnuo ali sam 85% siguran da ga nisam dodirnuo. Moj trip da sam ga dodirnuo. Ipak hladna piva je legla. Pola litre. Fino mi je. Čitam knjigu "Čas anatomije" od Kiša. OKP je splasnuo. Nema zastajanja u čitanju. Lijepo mi je. Čekam dan kad ću da odem psihijatru. 

 13. - Pa imam i ja. Jedno pedeset takvih knjiga. OCD me ubija. A o ostalim radnjama da i ne govorim. Ma koga ja lažem. Ne mogu da pročitam ni stranicu kako treba. I to traje godinama. GODINAMA! Pročitam ja dosta toga ali to je muka, pakao! I to ne zato što mi se ne sviđa nego zato što imam ove kompulzije. Prokleti OCD! I što je još gore ne vjerujem nikome. Nikome! Lažem samog sebe da nije tako a jest, tako je. Ne kupam se danima, pa čak i sedmicama. Kad svršim prilikom masturbiranja svršim u gaće. I tako nekoliko puta. I što je najgore ne vidim kako to može da prestane. Uskoro planiram novu temu da pokrenem, ali mi je stvarno mrsko da pišem.
 14. - Moju koncentraciju uništava osjećaj koji mi govori kako nisam pročitao ono što sam pročitao. I onda sve ponovo moram da radim. Frustracija koja se javi prilikom svega toga je ogromna. A zaista volim da čitam. I teško mi je kada moram vratiti knjigu u biblioteku (ili je ostaviti na svoju policu) a znam da je nisam mogao pročitati. Ipak ima dana kada tog OCD-a nema. I onda sam u stanju pročitati 200-400 stranica i tad baš uživam. Ali tih je dana malo.
 15. - Re-reading OCD - ima li vas sa ovim problemom? Volim da čitam knjige ali zbog ovog OKP-a čitanje je sada pravi pakao. Ukratko moram da rastavljam riječi na slogove dok čitam, da probam da ih ubacim sve u oči i to mi oduzima dosta vremena. Ako tako ne uradim onda mi se javlja osjećaj da nisam pročitao tu riječ ili rečenicu i onda moram sve ponovo da pročitam. Zbog svega toga jednu stranicu nekad čitam i po sat vremena. I to me ubija. Guši. Muka mi bude. Ima li vas sa ovim problemom?
 16. - Re-reading OCD - ima li vas sa ovim problemom? Volim da čitam knjige ali zbog ovog OKP-a čitanje je sada pravi pakao. Ukratko moram da rastavljam riječi na slogove dok čitam, da probam da ih ubacim sve u oči i to mi oduzima dosta vremena. Ako tako ne uradim onda mi se javlja osjećaj da nisam pročitao tu riječ ili rečenicu i onda moram sve ponovo da pročitam. Zbog svega toga jednu stranicu nekad čitam i po sat vremena. I to me ubija. Guši. Muka mi bude. Ima li vas sa ovim problemom?

 17. - Preživio sam.

 18. - Dobro vam jutro. Sinoć sam se napio kao letva. Ali sam sad dobro. Nema glavobolje i nema one mučnine. Čudno zaista. Moji ne znaju ništa. Sad sam dobro, ponavljam.

  1. Show previous comments  3 more
  2. Pečorin
  3. Useless

   Useless

   Nisam drug gledao, šta je konkretno kod tebe problem, kod mene je anks/panika/depra u dg, ali mi doktor ne brani da popijem ponekad, koje pivo, naravno u razumnim količinama, kao što SPARTACUS reče bez navlačenja, i da dodam bez pretjerivanja...

  4. Pečorin

   Pečorin

   - Imam neslužbenu dijagnozu. PTSP, paranoja, OKP, depresija, anksioznost i socijalna fobija.

 19. - Kupio sam vodku prije pola sata. Vigor marka. Flaša od 0,7 L. Nisam imao za onu skuplju. Popio sam jedno tri čaše do sad. Nije loše a nije ni toliko dobro. Socijalna vodka. Samo što ova ima i limete malo u sebi. Lijep miris jak okus. Ali kažem, može i bolje. Vjerujem u to. Nazdravlje svima. I ne, nisam se nalokao. To ću napraviti za jedno par sati. I sve je ok sa očima. Bio sam jutros kod oftalmologa. Slagao sam da me je na treningu neko laktom udario. Nisam imao hrabrosti da kažem kako sam sam to napravio u trenutku panike. Sve je ok ponavljam sa okom ali me opet pere onaj trip da sam se opet ozljedio prije pola sata kad sam opet po stoti put mahao rukama okolo. Mada znam da je to sve obmana i da se nisam ozljedio ali je taj osjećaj tu. Jedva čekam februar i sastanak sa psihijatrom. Čujemo se kasnije.

  1. SPARTACUS

   SPARTACUS

   Bolje cirkaj pivce. Ima i B vitamina. Ali to ti je sve privremeno resenje. Ja sam depru lecio pivcetom i sexom 10 god. Posle dosadi sve to. Kazem iz iskustva posto sam 10 god bio pijan. I kad se otreznis ostajes u svom telu sa svojim mozgom

 20. - Ne koristim još ni jedan (a nadam se da neću ni koristiti) ali mi je psihoterapeu rekao da bi psihijatar mogao da posegne za ovim lijekovima. Ne znam ništa o njima. Strah me je.
 21. Anksiolitici - kakva imate iskustva sa njima? Meni ih hoće prepisati. Bar mi tako kaže psihoterapeut.

 22. - Ranila me ženskom sujetom!!!

 23. Dan je protekao mirno. Sve se je nekako smirilo. Oko me ne boli ali ću otići ipak na pregled. Subota je a to znači vikend. 

  Kroz šumu dolazi čovjek,

  čarobnjaku dosta sličan.

  Ljubavi, radu i druženju,

  uvijek je on vičan.

  1. SPARTACUS

   SPARTACUS

   Nemoj da se toliko tripujes oko ociju ako su ti na pregledu rekli da je sve ok.
   Mene nekad uhvati toliko peckanje u ocima, imam osecaj da se ne vlaze dovoljno, kao da se suse. Nekad traje i po 10-ak dana. Pa trepcem ko budala neka, na svaki sekund.

   To sam imao i pre bilo koje terapije, tako da to ne povezujem sa lekovima.

   Problem resavam bornom kiselinom 3% (kapi za oci)

 24. Strah me da nisam oči ozljedio prije par sati kad sam se opet udarao. Jednostavno mi u glavu dođu vizije moji zlostavljača iz osnovne i onda moram da udaram šaku od dlan kako bi ih na taj način istukao, kako bi se osvetio za sve ono što su mi radili. Ološ prokleti! Sad bih najradije uzeo bocu nekog žestokog pića i milovao komšinicu po onoj njenoj velikoj sočnoj guzi. Bože kako bih volio da je u mome krevetu sad. Predigra bi nam trajala dva do tri sata! A onda snošaj iz snova. Upijao bih sve njene mirise i sokove. Izvinite ako sam previše otvoren ali ovo mi je mjesto jedino u ovom trenutku gdje to mogu da uradim. Ali kona je BOGINJA! Deblja ali za polizati svaki dio po par puta. Tim mislima se mislim uspavati. Valjda uspijem. 

  1. Hyperdrive
  2. Pečorin

   Pečorin

   Šta previše?

 25. Bio sam kod oftalmologa. Oči su u redu. Ali me opet pere osjećaj i misao da možda majka želi da me oslijepi kako bi zauvijek ostao sa njom. Uskoro ću morati izgleda opet oftalmologu. Malo sam se udario u glavu prilikom mahanja rukama (često to radim, udaram sebe kako bi uništio neprijatelje iz svojih vizija). Ovo će biti sedmi posjet oftalmologu u pet mjeseci. Tripujem da sam se i u oko udario. A onda su tu i mace. Mislim se imaju rijetku dlaku na leđima. Misao koja mi se javlja je da ih je neko polio kiselinom po leđima i da sam ja nekako tu kiselinu koja se je pretvorila u prah prenjeo na ruke a potom na lice. I onda perem lice pola sata do sat a oči same jedno 30 minuta. Oči me bole i peku. Ima li neko da me utješi? A imam  tek za mjesec dana zakazano kod psihijatra. Prvi put. Ima još puno do toga dana.

  1. Apoptosis

   Apoptosis

   Vidi, JA NISAM NIKAKAV DOKTOR, ali od 2005. imam psihičke probleme, a od 2010. godine se lečim, pa ti mogu reći par stvari...

   Po mom mišljenju ti si izuzetno psihotičan, a i verujem da imaš opsesivno kompulzivni poremećaj.
   Nemam šta ni ja, ni niko da te teši, nego probaj da se iskuliraš, i moli Boga da ti dani do odlaska kod psihijatra brzo prođu.
   Sve što si nama ovde napisao do detalja ispričaj psihijatru.
   Nadam se da će ti pomoći, jer ovo što ovde pišeš je izuzetno opasno, nije za šalu.
   Piši nam šta dobiješ od dijagnoza i terapije.
   Pozz

  2. Pečorin

   Pečorin

   - Ne vjerujem u Boga ali hvala na podršci. Znači mi to puno. Kod psihijatra ću imati sigurno samo 15-20 minuta za razgovor pa ću mu sve ovo u kratkim crtama objasniti. Februar je daleko.

×
×
 • Create New...