Jump to content
Depresija Forum

LifeIsSuffering

Newcomers
 • Content Count

  29
 • Joined

Everything posted by LifeIsSuffering

 1. Bas kad trebam dobit dobar posao, ja se unistim lijekovima. Moj zivot je bas pakao i kao da ga je neko izrezisirao.
 2. Simptomi ne prestaju iako sam se vratio na manju dozu zyprexe. Nesanica je najgora. Iskreno ne nadam se nicemu dobrom. Lijekovi su mi unistili organizam. Dao bi sve da ih nikad nisam pio jer nisu ni pomogli.
 3. Ja nisam znao nista o withdrawalu jer dok sam pio nisam imao neke nuspojave. Sad prozivljavam pakao i najgore mi pada nesanica ne mogu uopce da spavam znaci ni minut. Toliko je strasno. Citao sam takve horor stvari na netu i ljudima kojima nikad nije postalo bolje. Iskreno razmisljam o samoubistvu jer nisam spreman da se nosim s ovim.
 4. Isto. Zelim da se skinem s lijeka a citao sam horor price ljudi da posle zyprexe nisu vise nikad mogli da spavaju kako treba. U totalnoj sam panici i strahu da cu i ja tako zavrsit. Prvo su mi calixta ili seroxat uzrokovali da vidim duplo, sto se pogorsava, a sad i ovo. Moj zivot je pakao, potrazis pomoc i onda te lijekovi sahrane dodatno. Od sad se klonim bilo kakvog lijeka.
 5. Ja nisam imao nuspojave ali nije mi ni previse pomogao.
 6. Ja vise nisam siguran. Istina je da bolje spavam i da sam do nedavno fino jeo ali to je to. I dalje se isto ponasam i ne mogu se pokrenuti jer me koce iste misli kao ranije. U zadnje vrijeme sam cak i gore nego inace, suicidalan poprilicno. Kakva su vasa iskustva? Da li vam pomazu lijekovi tamo gdje trebaju? Jeste li zadovoljni lijekovima?
 7. "Smisao života je ono što te odvraća od samoubistva." - Albert Camus

  1. blackadder

   blackadder

   Dakle,kada sam ja lično u pitanju-smisao mog života je to što nemam m*da...Krajnje paradoksalno,zar ne (s obzirom da iz navedenog proizilazi da mi je smisao života nešto što je po svojoj prirodi poprilično deprimirajuće) :-/

  2. LifeIsSuffering

   LifeIsSuffering

   Ja sam to vise shvatio kao distrakcije koje ti zaokupe um da ne mislis na samoubistvo. 

  3. blackadder

   blackadder

   Moguće,moguće...Sve u svemu,mogao je gospodin Camus to malo da konkretizuje,kad je već krenuo da filozofira...

 8. "The worst part of having a mental illness is people expect you to behave as if you don't."

 9. Citajuci iskustva drugih prilicno sam skeptican a trebao bih uvesti zoloft od sutra...
 10. Prije ce biti da sam ja stvoren za imat probleme koji su nerijesivi.
 11. Pio seroxat i calixtu do nedavno, trenutno zyprexa 10mg vec neko vrijeme. Iskreno nisam siguran da ima pozitivnih efekata, mozda ako smanjim ocekivanja. Jos nema tog lijeka koji mi moze promjenit raspolozenje dovoljno da kazem da ima pomaka. Blah. I da, dijagnoza borderline.
×
×
 • Create New...