Jump to content
Depresija forum

Just_DI

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Neutral

About Just_DI

 • Rank
  Baby

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A, ne spada ni u sta.. Samo balis od njega. Ne znam, meni su ti lijekovi smor. I koga god poznajem da ih je pio, isto im je bio smor.. Nozi vodi k' nozi..
 2. Cuj boli, a svaki dan pijes tramale? Ovdje u gradu gdje ja zivim ima jedna estradna umjetnica. Zivotna zelja joj da udje u reality show.. Tri puta se vracala, kroz 24 sata nazada kuci bolovi je sastave.. Moram semalo zezati, izvini.. Peace out!
 3. Mah, sto se doktora tice bar ovdje gdje ja zivim, mozes kako hoces, jer vecina ima svoje proivatne ordinacije i politicki su angazovani. Jedino sto je pod nekom kontrolom supstituciska terapija Buprenorfinom.. Izvini u svakom slucaju sto sam tako odreagovala, previse se opterecujem bezveze. Pozdrav tebi
 4. Mene sa Lexa skidaju sa ovom terapijom. Znaci trebam dozu povećati ovih drugih, da izbacim benzo. A, kako ću se onda skidati sa seroxata? Nemoj me skontati pogrešno, mene je samo strah zikre, posebno skidanja sa apoteke jer dugo traje a ne boli ništa.
 5. Meni je stezalo vikicu skoro mjesec dana pola seroxata. Tako da sam do prije 2 dana pila samo10mg. Imam 2 iskusna bivša pacijenta koji me ubjedjuju kako trebam tražiti drugi antidepresiv, jer po njihovoj stručnoj procjeni nije to prava terapija za mene. A ja sam dobro, ideje mi svijetle u mraku, pričam vazda, vratio mi se dobrim dijelom self respect I želja da postignem nešto.. Jedino što me brine benzo, a s njim imam lose iskustvo godinama. Po pravilu xalol bi trebalo da koristim po potrebi, tako piše na kutiji. A potrebe znaju biti do 3-4 puta, nekad prebacim jednu više. Ajd da mi neko ako je već imao iskustva napiše, hoće li se ove moje mega potrebe smanjiti za vrijeme uzimanja antidepresiva ili postoji neko drugo rješenje, da ga postepeno izbacim i prodajem sa što manje zikre? Pozdrav!
 6. Meni antidepresivi trenutno pomažu. Imam osjećaj kao da sam dugo vremena bila u nekom stanju polu sna. Zaboravljala sam u posljednje vrijeme rijeci. Oslobodilo me te neke magle, uspijevam funkcionisati. Ali, benzo pokušavam smanjiti i strah me jer bi i ne ide bas..
×
×
 • Create New...