Jump to content
Depresija Forum

atina

Members
 • Content Count

  5,142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,950 Excellent

About atina

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

2,032 profile views
 1. Ja ga ovako dobro podnosim (da kucnem u drvo..) ali mi smeta naduvenost i sto bih samo nesto jela.. Baronesa rece da ne goji, izgleda da nije kod svakoga bas isto.. Ja se plasim da se dodatno ne ugojim odn. dok ne odem na kontrolu
 2. Hvala ti Nalivam se cajevima u tu svrhu koji su mi uvek pomagali ali sad nista...
 3. Kontrolisem apetit mada mi se cini da jeste malo povecan (iako jedem voce i povrce) Sva sam se nadula, sve mislim pms ali kako mi deluje (nadam se da gresim) izgleda da od menstr. nece biti nista..
 4. Meni skoro nista nije pomagalo kod prisil. misli. Warrior, jesu ti kg (kad si prestala sa Zalastom) sami spali ili si drzala dijetu? Btw, videh u prospektu da od njega moze biti naduvenost, natecenost, izostanak menstruacije..
 5. @the crown, pijem 5 mg. Uh, sumnjam da sam nabacila 3, 4 kg za ovako kratko vreme, nisam nista previse jela, mada otkud znam. Kao sto rekoh u pms-u sam. Jedno vreme sam pila Eglonyl koji takodje podize prolaktin (isto antipsihotik) pa nisam imala problema sa dobijanjem menstr. Pitala sam na temi Seroxat da li se neko (mozda) ugojio od njega ili otekao ali jos cekam odgovor.. @Warrior, dr. mi je dao lek zbog prisilnih misli i preranog budjenja ujutru (slabo sam spavala), Imam zakazanu kontrolu za 3. septembar pa tek onda mogu da pitam.
 6. Moguce da je imalo veze sa godinama a mozda i nije..ko ce ga znati.. Ja sam trenutno u pms-u (vec duze vreme) ali nikako da dobijem menstr. Pojacan mi je malo apetit pa sve mislim da je od pms-a a ne od leka... Cini mi se da sam sva naduvena kao balon..:(
 7. Ne trazi mi se nesto posebno da jedem mada ja uglavnom jedem voce i povrce. Slatko i testa obozavam ali se max. trudim da ih zaobidjem. A inace na mene ne deluje da sam kao zombi. @Warrior,r, jel ti uticao mozda na menstr. ciklus?
 8. Da li se neko ugojio od Seroxata tj. da li on uopste i goji?
 9. Onda, jos jednom da potvrdim(o) - mislis da nema sanse da se ugojim?
 10. Pomislila sam - smao mi fali jos da se ugojim pa da se i oko toga osecam isfrustirano. Naravno, najvaznije je da si ok ali opet ne bih da se ugojim..
 11. Huh, sad mi je lakse...Mislim da mi je pomogao kod anks. i spavanja (zbog groznog stanja imala sam isprekidan san + budjenje u 6 itd) Hvala baronesa
 12. Znaci goji? (+ taj metabol. sindrom) Pa ja cu tek onda da se isfrustriram ako se ugojim Ja je pijem nedelju dana 5mg zbog prisilnih misli i malo zbog spavanja (dijagnoza F40) I meni je pomogla kod anks.
 13. Jel se neko ugojio od Zalaste? (nadam se da nije)
 14. atina

  Zrnca mudrosti

  Danasnji covek ne upada u depresiju... On je u depresiji stalno, samo ponekad upadne u dobro raspolozenje. Kusturica
×
×
 • Create New...