Jump to content
Depresija Forum

nokia

Members
 • Content Count

  1,764
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by nokia


 1. Pa da, to si mi rekla,al se ne usudim. Već mi je bolje, pijem puno vode i nije mi muka, tako da neću brljat po svome. Već tak i tak pijem minimalnu dozu, tako da ne znam što bi manje od ovoga. Budem vidjela još 16 dana do kontrole pa ćemo vidjeti. Kasnije ću sama odlučiti,ali već na početku terapije neću brljati i igrati se doktora. Igrala sam se toga 4 godina i nisam ništa napravila. Mislim, bilo je donekle rezultata,ali svejedno. Hvala na savjetu:) Sada samo razmišljam kad će mni početi djelovati, jer vi se sada ovo čini kao da pijem neki ultra jaki tic tac koji mi izaziva mučnine, ali ništa ne pomaže.

  Imam još jedan problem. Otkako sm ga počela piti, kao da sam malo zbunjena i malo zaboravljiva. Teško spavam, budim se po noći sva unezvjerena kao da ne znam di sam i što sam. Očito me malo kopka i uznemirava što pijem antidepresive. Mislim da to nije do lijeka već od same svijesti da ih pijem. Eto:)Al bit će bolje. Normalno je da me uznemirava to što ih pijem i da se bojim.


 2. @valllery

  pa ti ćeš možda i objaviti neke svoje stihove:):) Kad je čovjek dobro i zdrav, sve se može.

   

   

  @demlucie

  Pa baš i nije. Dosta me provocira svakakvim pitanjima, nije baš draga, smije mi se, tjera me da sve opisujem, 45 minuta mučenja,ali zaista. Ponaša se kao da me želi da se razljutim i da pokažem svoje pravo ja,a to neće biti lako, jer se ja rijetko naljutim i nisam agresivna osoba. A ne znam, valjda zna što radi... Sviđa mi se to da je uočila moj problem i da mi želi pomoći pa ćemo vidjeti.... Ako ne, idem dalje

   

  Htjela sam vas pitati nešto. Ne znam jesam li umislila,ali kao da sam stalno sita. Uopće nemam potrebu za jelom. Jučer sam pojela ujutro nešto i onda nisam cijeli dan i tek me navečer uhvatila glad, što kod mene baš i nije normalno.


 3. nokia.. ja ne bi nepotrebno da dizem paniku.. mozes da prodjes i bez nus pojava.. moze biti nus pojava.. ali to se da izdrzati.. u slucaju da se ne moze isdrzati prekidas terapiju i kraj price.. ja sam tako prekinula prozak i dobila drugi ad i prosla s nekim minimalnim nus pojavama..

  nije nista strasno.. sve ce biti u redu..

   

  alkohol se ne preporucuje s nijednim adom.. neces ni moci vise od casicu - dve.. imaces osecaj da si vec pijana.. bar tako je bilo kod mene..

   

  ako trebas uzimati i dr.pilula nazvaces svoju psihijatricu i pitaces je da li se kombinuju..

   

  zelim ti srecan pocetak.. :flying kiss:

  hvala:) nadam se da neće biti nuspojava. A koliko ću imati nuspiojave?' Pa poludit ću ako budu trajale 2,3, tjedna

   

×
×
 • Create New...