Jump to content
Depresija Forum

Erik

Members
 • Content Count

  881
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Erik last won the day on August 30

Erik had the most liked content!

Community Reputation

636 Excellent

1 Follower

About Erik

 • Rank
  VD Sef

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  Muzika

Recent Profile Visitors

5,268 profile views
 1. Biblija je napisana po nadahnucu Svetog Duha, a njena tumacenja i nastavak je u Svetom Predanju koji su pisali Sveti Oci kroz celu istoriju covecanstva, postoje odredjeni kanoni i dogmati(tvrdjena za koja ne postoje dokazi nego se u njih jednostavno veruje ili ne veruje), naravno ima dogmata koji se mogu menjati i koji se ne mogu menjati, sto je utvrdjeno na Vaseljenskim Saborima kojih je bilo 7, poslednji u Nikeji 787.
 2. Da ti standardi znaju bas da uguse pogotovu kada postoji veci jaz generacija, moji vise nesagledavaju realno situaciju ni u zemlji, ni u svetu, moj otac ajde sto mene smara nego smara i druga svojim savetima i kombinacijama, a pri tome nije mrdnuo vec dvadeset godina u pogledu bilo cega, a i majka mu vise ne odmice u tome mnogo, mada jos uvek radi.
 3. Svoje roditelje ne smatram za roditelje, ja sam rodjen sam, oni su neki likovi kod kojih sam se nasao i koji su tu da mi otezaju zivot na zemlji.
 4. U cemu nalazite svakodnevno zadovoljstvo?
 5. U jednom lancu radnji prehrambenih proizvoda.
 6. Potpisao sam ugovor na mesec dana, sigurno mi nece produziti posle ovog, ne vredi, odustao sam, blam me je od koleginica. KMJKSKITDU (Ko Me Jebe Kad Sam Kreten I Treba Da Umrem).
 7. Aaaah, ne mogu, odustao sam od posla, znojim se kao majmun, serem po 10 puta na dan, smrdim, prdim, anksioznost na kub, nervoza, nesanica, umor...Ne mogu, potrebno mi je da se odmorim...Samo ne znam kako
 8. Pa ne kosta na recept, nego kazem ovako, ako nemas recept, posto ja nekad kad ne mogu da stignem kod lekara moram da ga kupim.
 9. Meni je bio dobar Rispolept ali mi je novi doktor promenio, posle 15 godina dao mi je Bipodis, vec se polako privikavam na njega, on kaze da ima manje nus pojava, sta znam, to ti je, sta im diktiraju novi farmaceutski tokovi oni to guraju, inace dosta je skup.
 10. Ruzan, nikakav,...bolje da se nikad nisu ni vencali.
 11. Erik

  Nesanica

  Verujem i ja u Boga, andjele i demone ali kako kaze II Bozija zapovest, Ne uzimaj uzalud ime Gospodnje, Ni Vladike ne pricaju o tome toliko, postoji vreme i mesto gde se o tome prica, ja sam isto gresio, smarao sam sa time, treba imati i neka druga interesovanja. Do istinske duhovnosti se stize vrlo tesko i ko je dostigne, uopste nema potrebu da prica o tome mnogo i propoveda, ili jos gore deli savete.
 12. Brak mojh roditelja traje 40 dina ali je pravi zgrdj.
 13. Erik

  Nesanica

  Svestenici mnogo palamude, iskreno, muka mi je od tih savremenih duhovnika koji su procitali dobrotoljublje ili neke stare monaske knjige i sad mi mudruju, a zive ko bubrezi u loju bez imalo empatije prema svojoj pastvi.
 14. Ma i taj je prolupao, slusao sam ga sta prica pre neki dan. Ako su mi to sve dr. nauka ja sam astronaut.
×
×
 • Create New...