Jump to content
Depresija forum

zeus20

Members
 • Content Count

  1,975
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zeus20 last won the day on July 11

zeus20 had the most liked content!

Community Reputation

1,145 Excellent

About zeus20

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

1,633 profile views
 1. Kratom, najbolji prirodni lijek bez konkurencije
 2. potpuno si u pravu to sam zaboravio
 3. zeus20

  Socijalna fobija

  doktore koji propisuju antipsihotike za anksioznost trebalo bi smjestiti u zatvor.... ili u ludnicu
 4. Dok ne probaš Nardil, nisi probala antidepresiv. Sve ostalo je da prostiš sranje
 5. ja imam neki oblik ADD-a/ADHD-a iako se kod nas ta dijanoza ne priznaje niti se pokušava liječiti. Osobno uz Nardil najviše mi pomaže mala doza adderalla. Ta kombinacija djeluje smirujuće, relaksirajuće, mogu se koncentrirati, dobijem motivaciju i energiju da se pokrenem, uklanja mi anhedoniju i apatiju. ritalin mi stvara preveliku anksiozmost, modafinil je isto ok, ali ako se ne uzima svaki dan i u dozi do max 100 mg kava mi stvara jaku želučanu kiselinu i mučninu, tako da je ne pijem više od godinu dana. od nootropica preporučam phenylpiracetam. ali adderall i dexedrine su broj 1 za liječenje ovog poremećaja.
 6. probao sam marihuanu barem 20 puta i to različite vrste. međutim odustao sam od trave jer mi ne pomaže. čak naprotiv pojačava mi osjećaj straha i panike, kad pušim osjećam se prilično anksiozno. slično djelovanje na mene ima i LSD.
 7. meni je kombinacija Nardil+Lyrica spasila život. lyrica je odličan lijek za anksioznost i za razliku od benzosa ne stvara jaku psihičku ovisnost.
 8. Samo da se javima nakon dugo vremena... Nakon gotovo godinu dana bez Nardila konačno sam uspio naručiti ga iz jedne kanadske online apoteke. U Engleskoj odakle sam prije naručivao nema ga od 11. mjeseca 2019. To je jedini lijek uz stimulanse i lyricu koji mi je pomogao kod depresije anksioznosti adhd-a, bezvoljnosti, apatije. Ni sam ne znam kako sam preživio ovih godinu dana bez Nardila ali eto valjda mi je Bog dao snage da izdržim. Počeo sam ga piti prije 3 dana. Prva 2 dana po 45 mg i onda od jučer na 60 mg. Znam da sad slijedi najgore, a to je čekanje da "proradi" (3-4 tjedna), ali bar znam da se isplati čekati. Za razliku od većine drugih lijekova što legalnih što ilegalnih koje sam probao svih ovih godina u nadi da nađem nešto što će mi pomoći. Želim samo poručiti svima da ne odustaju dok ne probaju mao inhibitore (nardil, parnate), jer su to daleko najučinkovitiji lijekovi za depresiju i anksioznost koji postoje. Ljudi ne odustajte. Novi antidepresivi ne djeluju (probao sam ih sve). Od nekih mi je čak bilo i puno gore, a neki su bili obični placebo.
×
×
 • Create New...