Jump to content
Depresija Forum

danica

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 1. E, gde je meni pamet bila. Da sam nesto mislila, a sa 22 se slabo misli, nikad se ne bih udala. Decu mozes da imas i bez muza.
 2. danica

  O BOGU

  Ja verujem u Boga. Verujem da sve,, to gleda neko odozgo,,. I pitam se sta sam ja zgresila pa me kaznjava. I molim mu se da mi deca budu zdrava. Od sebe sam digla ruke. Ocigledno ispastam neke grehe. Da li moje ili mojih bliznjih ne znam.
 3. Eftil se radi po francuskoj licenci. Da li neko zna pravi naziv tog leka u Francuskoj?
 4. danica

  NOVA GODINA :)

  Zelim vam puno zdravlja i srece!!!
 5. Nije ti lako. Gledam ove postove od juce a ne mogu niceg pametnog da se setim. Ali vidis ,,guras,, se ti, ako nista drugo bar da nam objasnis da si ,,beznadezan i da je tebi najteze,,. Znaci imas snage za borbu. Kad je meni tesko i pomislim ,,Boze zasto mene bas to da snadje,, onda pomislim moze i gore. Ne daj Boze da mi se deca razbole i tako to. Znam da je to bez veze i da sam i ja zastranila ali sta ces. kazem ,,Hvala ti Boze na ovome sto si mi dao, samo mi decu sacuvaj,,. Eh bas da sam ti pomogla i nisam. Bih ja ali neznam za sad kako. Znam samo sigurno kad bi neko u mom okruzenju imao HIV, malo bi bolje proucila kako dolazi do infekcije, edukovala decu i nastavila da se druzim sa obolelim covekom.
 6. zaista je to ,,olaksavajuca,, okolnost. Sve se vise mislim da nije u pitanju kod tebe neka ,,lovacka prica,,
 7. Ako sama nisi shvatila sta klinac hoce da nauci od starije zenske, bolje i da ti ne kazemo. A ako si shvatila i dalje zelis to onda je to OK. Samo onda covek treba da je spreman da eventualno odgovara za zavodjenje maloletnika i protivprirodni blud ili kako se to vec naziva.
 8. danica

  Psihoza

  Moram da dam ozbiljnu primedbu na termine koje koristis LUD, LUDILO. Sta je to? Ako imas psihozu ti nisi LUD, ti si samo bolestan. Te reci lud, ludilo ostavi za prostake, za zutu stampu. Javljao se ovde jedan lik koji ima sizofreniju. Lik je pametan, odmeren i pet puta pametniji od mene i jos po nekih na ovom forumu. On je bolestan od sizofrenije a NIJE LUD. Sta je uopste Ludilo. Ja nemam dijagnozu, ne pijem lekove a opet sam ,,zaladjena,, muz ima dijagnozu psihoze. On nije lud i bolji je od mene. Tih mese-dva dok je u akutnoj fazi je naporan i potpuno bez veze, ali nije lud. Kad se to smiri manje je ,, zaladjen,, nego ja. Reci sta ti smatras pod tim LUD. I ne rece koja ti je dijagnoza. A TI POSPANI ZNAJ DA LUKI TREBA TATA.
 9. danica

  Psihoza

  Cekaj, polako. Prvo sta ti uopste mislis da su ,, psihoze,, kako ih ti nazivas? PSIHOZA je bolest, ima ih vise vrsta. To da su cas prisutne kod tebe, a cas prodju nema sanse. Ako se dobro secam pijes rispolept i zoloft. Koja ti je dijagnoza?
 10. Predlozila sam ti ranije da navijas sat na mobilnom da te podseti da pijes lekove.
 11. danica

  Psihoza

  To jek nove generacije i navodno nezeljeni efekti su minimalni. Kod vecih doza (preko 4 mg) se ispoljavaju.Posto tvoja psihoza nije endogena (nasledna) nadam se da ces se potpuno izvuci iz svega. Dace Bog.
 12. danica

  Psihoza

  Moj muz pije povremeno, kad je u + fazi. Lek je OK brzo deluje i nezeljeni efekti su kod tako malih doza skoro neprimetni. Pitam te da li ti je prva epizoda jer vidim da si clan od 2004. Da li si ranije imao problema i kako se tvoja psihoza ispoljila?
 13. danica

  Psihoza

  Da li ti je to prva epizoda, ili si i ranije imao simptome. Od kad pijes rispolept i koliko?
×
×
 • Create New...