Jump to content
Depresija forum

Dek

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Dek

 • Rank
  ÄŒlan

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Dosta toga sam probao od domacih proizvoda u kojima se nalaze poznate travcice protiv: anksioznost, depresiju, napetost, stresa itd., kako oni to lepo nafiluju, i dosao sam do zakljucka da je to po prilicno bacanje para. Pojedini su tek, tek radili ali se ne isplati na duze jer nije to jeftino. Secam se da je Persen pre fino radio ali je sada dosta skup.
 2. Kako stupate u kontakt sa njima? Da li se zakazuje, vremenski ograniceno, placa,...?
 3. Video si da nista nije strasno ;). Meni je ovo za neverovati! Nasi kada misle i jos u kombinaciji sa regionom katastrofalan zakljucak je neminovan! Sta te je posavetovala? Jel imas neku alternativu? Procitaj ovo: https://nootropicsexpert.com/best-nootropics-for-adhd-add/ Pa ako budes imao neka pitanja oko Nootropic-a idi na ovu temu: http://www.depresija.org/forum/topic/16736-nootropics/#comments Samo sto je tema zamrla. Dosta ljudi koji su komentarisali vezano za Nootropic-e ili vise ne dolaze ili im nije interesatno. A i fali dosta postova, ne znam zasto je pobrisano mada bar ima. Ne znam ni jedan vise forum da se negde spominju Nootropici, a kozumiraju ih ljudi.
 4. Meni je toliko slaba koncentracija, a nekada i razumevanje procitanog i da posle par recenica ne znam vec sta sam procitao ili jako brzo i zaboravim. Tako da vecinu knjiga ni ne razumem sta se tacno desavalo u istim.
 5. @milos657 Obavezno idi. Njima je zanimanje i posao da saslusaju, razumeju i da pokusate da zajedno resite problem o svesnim i nesvesnim mentalnim procesima koji nam se svakodnevno odigravaju, a na neke naidju prepreke, koje nas sputavaju i zbog kojih nismo u stanju sami da resimo pa se iz tog razloga obratimo psihologu. Svaka osoba sa razumevanjem ti nece tako nesto reci, kao sto ni ovde neces procitati to sto si spomenuo. Tako da idi i prenesi iskustvo. Normalno je da ces biti zatvoren u pocetku, poverenje se gradi i kako dublje ulazite u pricu bice potrebno vise detalja iz licnog zivota da izneses da bi psiholog moga da razume tvoj problem.
 6. Kako se dijagnostikuje ADD kod odraslih? Da li ima neki vid testiranja?
 7. Moze da pomogne ali i odmogne ako mislis da uvek iznova i iznova nesto novo mozes naci sto bi ti pomoglo ili ipak odmoglo i dalo razlog da jos koji sat odsedis pored njega. Ja se osecam po prilicno osamucen i nekada razdrazen i nervozan, a redje bar na 1-2h antisocijal, tesko krenem da pricam, kao da hocu na stranom jeziku da odgovorim pa izbegavam jer ga ne znam.
 8. Ne. Isao duze vremena na psihoanalizu, dosta sam para potrosio. Navukao me na vodenicu, raskopao sve i svasta po proslosti, rastumbao mi je licnost i onda sam resio da prekinem. Jako znaju da budu zanimljivi i slatko recivi, odusevljen sam kako razmislja covek. Nekada pomislim da sam ga placao da bi slusao kako razmislja. Razmisljao sam da probam sa KBT.
×
×
 • Create New...