Jump to content
Depresija Forum

Mirri

Members
 • Content Count

  2,536
 • Joined

Community Reputation

858 Excellent

About Mirri

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

3,294 profile views
 1. Ne slažem se sa tvojim psihotereputom, uvek postoji nada, i šansa da se napreduje... Samo su možda pomaci spori... Ja bih napredovala kada bi mi se finansije složile i kada bih se osamostalila, ali kao ukleta tu, ne mrdam. Gluplji od mene napredovali i zarađuju više... Eto, kod mene su baš bitni ti neki životni uslovi, koji su jako loši... Kada bih isterala bar na prosek.
 2. Ovaj lek mi je neverovatno dobro stabilizovao raspoloženje.
 3. Nije isto, nisam imala psihozu, ali sam je videla kod dve druge osobe. Depresija je česta, sa njom i može da se radi, makar nešto, psihoza je gubitak kontakta sa stvarnošću i baš upada u oči. A Mila Alečković je toliko gluposti izjavila da ozbiljno sumnjam u njen kredibilitet.
 4. 0,5 ću uzimati, ali nisam još krenula jer sada spavam koliko-toliko ok, to ću kada krene posao. Onzapin sam isto pila za spavanje, ali me je jako gojio.
 5. Remeron, Zolft, Rissar (protiv nesanice), Lorazepam. Jako loše sam, mnogo patim pod velikim stresom svaki dan.
 6. Dobila sam malu dozu ovoga za spavanje. Umesto Aktavela.
 7. Ukinula. SAda pijem Remeron, koji nije toliko efikasan, al ajde. Nus-pojave kvetijapina su mi bile: zujanje u ušima, sada se smanjilo, ali nije skroz prestalo, zapušeno levo uvo, pečenje u očima, jak umor, priličan gubitak kratkoročne memorije. Očigledno mi nije odgovarao. Pila sam 100 mg.
 8. Mislim da mi ovaj lek utiče na sluh, jer mi zuji u ušima i jedno uho mi je zapušeno. To se i ranije dešavalo na njemu, pročitala sam da 2% pacijanata ima ovu nus-pojavu. Isuse Bože, a taman sam našla lek protiv nesanice. Moram da prekidam...
 9. Cigarete meni psihički pomažu, deluju mi kao stabilizator, doduše slabiji, ali ipak. Al ne pušim puno, do 5-6 dnevno maksimalno...
 10. Mirri

  Nesanica

  DAjte predloge protiv nesanice, lekovi?
 11. Dva psihijatra su htela da mi daju ovaj lek, ja odbila, imala neki loš osećaj za njega.
 12. Ako ne grešim, mislim da je Eftil "lakši" i noviji lek od Targetola...
 13. Ljudi, imam jedno pitanje. Kako vi podnosite te antipsihotike? Jel ste dobro preko dana? Niste umorni? Ja pijem 100 mg Aktavela (kvetijapin) protiv nesanice, mene živu sa zemljom sastavi, mogu misliti kako bi tek neki drugi bio (ovaj se računa u neke slabije, plus je doza slaba).
 14. Kokain je najopasnija droga za mozak, sprži dopaminske puteve. I nema popravke, gori od horsa po tom pitanju. Zlo.
 15. Ja mislim da ne postoje definitivni dokazi o naslednosti šizofrenije, ali pitaj nekog dobrog doktora ili genetičara za to. Tako ćeš najbolje znati kolike su šanse i kako da planiraš dalje.
×
×
 • Create New...