Jump to content
Depresija Forum

Mirri

Members
 • Content Count

  2,513
 • Joined

Community Reputation

841 Excellent

About Mirri

 • Rank
  CAR

Recent Profile Visitors

3,248 profile views
 1. Ukinula. SAda pijem Remeron, koji nije toliko efikasan, al ajde. Nus-pojave kvetijapina su mi bile: zujanje u ušima, sada se smanjilo, ali nije skroz prestalo, zapušeno levo uvo, pečenje u očima, jak umor, priličan gubitak kratkoročne memorije. Očigledno mi nije odgovarao. Pila sam 100 mg.
 2. Mislim da mi ovaj lek utiče na sluh, jer mi zuji u ušima i jedno uho mi je zapušeno. To se i ranije dešavalo na njemu, pročitala sam da 2% pacijanata ima ovu nus-pojavu. Isuse Bože, a taman sam našla lek protiv nesanice. Moram da prekidam...
 3. Cigarete meni psihički pomažu, deluju mi kao stabilizator, doduše slabiji, ali ipak. Al ne pušim puno, do 5-6 dnevno maksimalno...
 4. Mirri

  Nesanica

  DAjte predloge protiv nesanice, lekovi?
 5. Dva psihijatra su htela da mi daju ovaj lek, ja odbila, imala neki loš osećaj za njega.
 6. Ako ne grešim, mislim da je Eftil "lakši" i noviji lek od Targetola...
 7. Ljudi, imam jedno pitanje. Kako vi podnosite te antipsihotike? Jel ste dobro preko dana? Niste umorni? Ja pijem 100 mg Aktavela (kvetijapin) protiv nesanice, mene živu sa zemljom sastavi, mogu misliti kako bi tek neki drugi bio (ovaj se računa u neke slabije, plus je doza slaba).
 8. Kokain je najopasnija droga za mozak, sprži dopaminske puteve. I nema popravke, gori od horsa po tom pitanju. Zlo.
 9. Ja mislim da ne postoje definitivni dokazi o naslednosti šizofrenije, ali pitaj nekog dobrog doktora ili genetičara za to. Tako ćeš najbolje znati kolike su šanse i kako da planiraš dalje.
 10. Kod mene drugačije ne može nikako, nego tako, AP moram da uzmem uz neki sedativ, jer me samo ošamuti, a ne uspava. Lorazepam i ja pijem, jer dobro deluje na san, ali mi se čini da me kvetijapin jako obara preko dana.
 11. Izadao me je lek. Popijem 100 mg juče uveče, mrtva umorna i još,ne uspavljuje, dok nisam dodala Lorazepam. Mada bi ovaj lek trebalo sam po sebi da uspava? Čitam da ljude obori odmah u krevet, mene jok, samo ošamuti i tako se prevrćem po krevetu.
 12. Jel ste nekada uzeli sve lekove i bacili ih u kantu?
 13. Meni je on izazvao katastrofa suicidalne misli, pa proveri da i tebi to ne pravi lek. Tako jake misli da je to bilo nepodnošljivo.
 14. Mirri

  Nesanica

  Slučajno sam lajkovala, nije za lajk... Što ne uzmeš neki lek, što se mučiš? Nesanica je forma mučenja u zatvorima recimo, tako mi reče jedan dr.
 15. Mirri

  Nesanica

  Šta uspavljuje od lekova a da nisu benzodiazepini?
×
×
 • Create New...