Jump to content
Depresija Forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

teate

osjecaj poslje uzimanja xanaxa

Recommended Posts

Hej ljudi... ja imama aksioznost i jos nesto al neznam sad kako s ezove.. krenula sam psihologu,natjerala se napokon i uzimam xanax ali polovicu od 0.5 ... i sada... me umrtvilo spava mi se, i malo vrti... dali je to normalno, sobzirom da se prvi put susrecem s tabletama tog tipa??

Share this post


Link to post

zato ih ne pijem iako su mi na repertoaru :)

spavam budna, klocam kad se uspijem probudit nakon 12 sati kome od te koli?ine.

Share this post


Link to post

Mene je xanax cinio hiperaktivnim , a i brzo sam se navukao na njega, pa poceo da pijem po 15-20 odjednom, dok jednog dana u kratkom trenutku pribranosti nijesam shvatio da se drogiram i zapalio sve zalixe, bilo je tu sigurno 10-12 kutija. Ispricao sam doktorici, pa me je prebacila na bromazepam, koji je pravo dosadne i neucinkovita tableta, i prestao sam da ga uzimam.

Share this post


Link to post

eto...?ini se opet...kod svakoga druga?ije. Meni je Xanax (Helex) bio odli?an. Spavao sam samo po no?i. Preko dana sam bio hiper :whistling:

Share this post


Link to post

Mene je vozio, bio sam pun poleta i snage, ali jako brzo je potrebno povecanje da bi se osetio efekat, na kraju sam iskukao lekaru (zaista mi je bilo tesko) i dobio sam cudesni rivotril...

I sad imam 2 kutije xanaxa kuci od 0.5mg, spicim ponekad neki, cisto da se podsetim. :D

 

Koji smo mi tabletomani. ^_^

Share this post


Link to post

Kao Å¡to je MartinEden napisao u vezi hiperaktivnosti.., dok god ti se ne sviÄ‘a je ok :) ja sam se popriliÄno lako navuko na njega.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...