Jump to content
Depresija forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Ne znam da li je ovaj forum jos aktivan

Ali moram da trazim savjet.Lose mi je vec duzi period stalno me nesto muci, boli ziga Evo danas me davi u grlu cak i kad gutam cini mi se zapinje Da li je to neko ima Molim za savjet bas sam u strahu

Share this post


Link to post

Ja zorica sam ista kako tebe.veke podolgo vreme me stega vo grloto.me boli, kako nesto da mi zastanuva.mene mnogu me boli i stomakot a ciklus imam dva pati ovoj mesec.katastrofa sum.poluduvam od grizi

Share this post


Link to post

Strah od gutanja ima mnogo ljudi, cini mi se da cak postoji i tema posvecena tome na forumu. Ja sam imao osecaj da ne mogu da gutam kada sam bio najlosije, nije bio strah nego vise kao stegnuto grlo, morao sam bas da se potrudim da progutam zalogaj. Uvek sam imao casu vode pored sebe, svaki zalogaj zalivao vodom.

Kada je proradio ad nestao je i taj osecaj.

Share this post


Link to post

Serafim, i ja s vremena na vreme imam taj simptom. U poslednje vreme nije toliko izrazen. Ne mogu da ga opisem najbolje. Imam nagon da progutam npr. plljuvacku, ali mi se nesto stegne u grlu, i ne mogu proces gutanja da zavrsim, vec iznova pokusavam od pocetka.

Share this post


Link to post

Meni se javio taj osecaj malo pre pocetka terapije i po pocetku se intenziviralo. Posle 15-ak dana terapije je nestao i vise se nije javio. Mislim da je to simptom jake anksioznosti kada je celo telo u grcu pa se javlja i taj osecaj otezanog gutanja. Tih oko mesec dana gotovo nista nisam jeo i mnogo sam mrsao.

Share this post


Link to post

Sad se podsetih koliko je to gadan osecaj i koliko sam lose bio, Boze sacuvaj, uzas.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...