Jump to content
Depresija Forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kolicka

Pregabalin za anksioznost

Recommended Posts

Pozz... Nova sam ovdje i ako nesto radim krivo molim admibe da me upozore. 12 godina patim os anksioznosti i panike, do sada lijecila sam se sa ad cipralex, naravno sa pauzama. Sada ga pijem vec 4 god bez pauze, anksioznost mi se pogorsala ili je ad prestao djelovati. Ustvari moje stanje psihicko se pogorsalo kad sam oboljela od endometrioze(ginekoloska bolest), najprije su se javili uzasni pms-ovi iako ih nikad u zivotu nisam imala, e onda su se ti pms-ovi pretvorili u disharmocni hormonski poremecaj, i sad to vise nema pravila, tako da me opali nekad usred krvarenja ili pri kraju. I ginekolog i psihijatar su se slozili da endometrioza utjece na anksioznost, i tako sam dobila za puti uz cipralex pregabalin, pocetna doza 25 mg. Od prve tablete bila sam pijana i osamucena, deprimirana.. Od druge me uhvatilA slabost i nesvjestica usred noci kad sam isla u wc, od trece me opet ljulja u glavi i osjecam mucninu. Ima li netko da pije taj lijek, koliko dugo traju nuspojave(odnosno kad se povlace), da li vam dheluje za anksioznost, da li vas deblja? Molim vas pišite, slabo se govori o ovom lijeku.. Podjelite svoha iskustva???? Kad ce se nuspojave povuci vise.....

Share this post


Link to post

Kolicka,

ima citava tema o tom leku

http://www.depresija.org/forum/index.php?showtopic=19424&pid=668257&st=340entry668257

 

Ja sam pila Lyricu prosle god, bas za anksioznost, u pocetku me jeste omamljivala i malo me cinila konfuznom

ali mi je posle pomogla..

Mislim da sam na samoj temi pisala od koliko mg sam pocela da pijem..

Na zalost, posle sam morala da prekinem jer mi je od nje preskalo srce.

Share this post


Link to post

Atina koliko dugo si pila Lyricu? Evo, meni psihijatrica danas rekla da cu ostati na toj mini dozi od 25 mg i 5 mg cipraxa.

Share this post


Link to post

Ne znam koliko se dobro biti na istom leku 4 godine. Znam iz mog iskustva. Sto se tice debljanja, svi ti lekovi goje. Uzmi neke suplemente da ti koliko toliko vrate metabolizam u normalu. Naravno, tu je i sport za skidanje kilaze, ali i za rasterecenje.

Share this post


Link to post

Atina koliko dugo si pila Lyricu? Evo, meni psihijatrica danas rekla da cu ostati na toj mini dozi od 25 mg i 5 mg cipraxa.

 

Iskreno, ne secam se..mozda mesec, dva.. S tim sto je 25 mg bas minimalna doza ...Cini mi se da sam ja pila od 50 mg..

Pisala sam temi, na linku koji sam ti ostavila.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...