prigofan 20 Posted October 20 Zdravo svima. Voleo bih cuti, ako ima neko slicnih iskustava, kakvo je dejstvo i da li postoje nus-pojave u toku koriscenja Seroxata? Da li je istina da moze izazvati krizna stanja, paralizu sna ili cak u nekim ekstremnim slucajevima i pojacane halucinacije? Isto tako sam citao da je moguce i da se javlja zelja za suicidom. Uglavnom, ne obazirem se toliko na glasine i neproverene cinjenice. Na internetu nisam mogao naci konkretnije stavke u vezi ovog leka. Hvala u svakom slucaju. 0 Share this post Link to post
Koba 45 Posted October 20 Osim blage glavobolje u pocetku, nikakve nuspojave nisam imao. Pijem 40 mg dnevno. Naravno, treba postepeno povecavati. 1 Share this post Link to post
Riot 1,691 Posted October 20 Kod mene je izazivao uzasne mucnine i proliv. Halucinacije ne. Ni paralize sna nisam imala, nekad kosmare samo. Ako si pre imao suicidalne misli moze povecati ali navodno vremenom prodje. 1 Share this post Link to post
LifeIsSuffering 8 Posted October 20 Ja nisam imao nuspojave ali nije mi ni previse pomogao. 1 Share this post Link to post
kicavac 105 Posted October 21 Nuspojave od uvodnenja možda povećan apetit. A kod ostavljanja ima svakakvih. 1 Share this post Link to post
kicavac 105 Posted October 21 Da li smanjenje od 1mg moze da se oseti? 1 Share this post Link to post
Riot 1,691 Posted October 21 Just now, kicavac said: Da li smanjenje od 1mg moze da se oseti? I ne toliko, samo nemoj skroz da prestanes, malo po malo. Ja sam naglo prestala i uzasne vrtoglavice i glavobolja ceo dan doslovno, hodam hodam a samo sto ne padnem, osecala sam se do dzanki bez heroina, ono je uzas zivi bio. 1 Share this post Link to post
kicavac 105 Posted October 21 Prestajao sam vec naglo za po 5 mg ili 10 i bilo mi je skroz loše. Sad sam na 19 mg više od 1 mesec. Planiram da smanjim još za 1 uskoro. Ne znam dal to moze da skodi. 1 Share this post Link to post