Jump to content
Mentalno zdravlje, lečenje, pomoć, podrška - Depresija forum
Sign in to follow this  
zoricaaa

crvene usi strah panika

Recommended Posts

Da li se nokom desava da mu se usi odjednom zacrvene jedno ili nekad oba uha.Vidi se kad me to uhvati cesto me pitaju sto su ti usi crvene....Osjecam ogroman strah i imam hipohondriju Sad imam upalu besike i pijem antibiotik a bojim se i lijekova To sve pojacava moj strah i paniku.Kad sam otisla dr zbog bolova dok piskim tresla sam se od straha PRITISAK BIO 150-100 ja ga mjerila prosle sedmice tad bio 124-81 tad sam se osjecala lose.....Sad me uhavtila panika.Dr nije dizao paniku nije nista ni rekao samo me pitao da li sam uznemirena i zasto me strah Pa sam pokusala da mu objasnom cim moram dr i vidim aparat za mjerenje pritiska srce pocne da lupa kao ludu.....MOLIM VAS DA LI SE VAMA DESAVA DA VAM SE JEDNO ILI OBA UHA ZACRVENE

Share this post


Link to post

Moj muz, koji godinama ne radi nsita, nema kontakt s ljudima itd. e njemu se desava da MISLI da mu se zacrvenelo uvo. A nije. I on je ubedjen, pricao o tome, pokazuje, gleda, i tako satima. A nista se ne vidi, niti to mediciski ista znaci.

Dakle, ne brini zbog usiju. Kontrolisi pritisak, pij lekove redovno, obrati paznju na srce, a usi nemoj ni da gledas...

Share this post


Link to post

Ne daj se Zorice.Ja mislim da si ti itekako zdrava smao moras poraditi na samopouzdanju i losim hipohondirjskim mislima.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...