Jump to content
Depresija Forum
Sign in to follow this  
~xO~

Ah taj trodon

Recommended Posts

Evo ovde mozemo nastaviti pricu o trodonu naravno ukoliko zelite... 

Nego @SPARTACUS da ti nastavim

Ovaj sa produzenim delovanjem je tableta kada popijes ne pukne te odmah vec postepeno deluje... Ako je preseces pukne te da vidis sve zvezde (sto nisam znao) tako mozes da padnes i u over sto nije za igru. Ja sam svoj prvi presekao jer sam hteo malo dozu ali to me je puklo da sam sedeo i razmisljao jedno vreme kako se ja zapravo prezivam... 

Pocinjem iskreno da se plasim malo jer sve ovo pocinje jako da mi se svidja... Depre ni u tragovima a osecaj sjajan i grizem nokte da ne povecam dozu... 

Share this post


Link to post

Obavlja li on osnovnu funkciju, tj. umanjuje li ti bol? Nemoj da završiš kao dr House

Share this post


Link to post

Trodon ima isto dejstvo kao heroin. Tako ga i gledaj. Kao klinac sam se zezao sa tim stvarima, i imao drugare koji su overili od heroina. Neki se vucaraju po zatvoru. I to je taj zivot i sudbina.

Mi smo poceli iz zezanja, klinci ludi, moj rodjendan. Do tad smo samo travu pusili. Aj sad kao za 18-ti da probamo nesto novo. Proslava je bila dan pre toga, a ovo je bilo sa drugarima sutradan. Zgutali 5 kom, na kalemegdanu smo bili i pogled na NBG. I kad je opalilo sunce ti. Svi smo se osecali ko u samom raju. Raspricali se, volimo se svi, ljubav, brizni, bolje od sexa bre. Nismo mogli da verujemo da postoji takav svet pun ljubavi, bez straha, puni samopouzdanja. Ma odusevili se. Drzalo i sutra u blazem dejstvu. 

E onda je pocelo vikendaski. Pa dolazi drugom 18-ti, ajmo novo, ajmo ex. Dojaja dizanje. Pa spid, LSD. Ali nam je trodon bio najbolji jer gde god da si, u najobicnijem parku, do jaja ti je.

Onda je djavo odneo salu. Probali heroin. U principu isto radi kao trodon, ali nam se svideo nacin konzumiranja. Smrknes i bam u glavu. I tako par godina. Na kraju se skinem i prijavim u vojsku. Vratio se iz vojske sa 20 kg vise, inace sam bio mnogo mrsav od svog tog zezanja. I tu se promenilo sve. Heroin i trodone od tada nisam uzimao, ima od tad 15 god. Nekad smo se pocastili exom, spidom, belim. Ali to je bilo u razmacima i po 3-4 godine. 

Tako da ti je moj prijateljski savet, da nikad ne osetis to sa jacom dozom. To nije AD, ali po radu je najbolji AD. Sredjuje sve, strahove, paranoje, manjak samopouzdanja, ma sve konplet. I zato se ljudi tesko skidaju sa toga. I otrov je teski.

Meni su heroin i todoni poremetili receptore dopamina. Pa sam posle vojske cepao pivo svaki dan. Do pre dve godine. I onda sam se nasao u realnom svetu. Ko pao sa marsa. Sebi sam zadavao obaveze kako bi se izvukao iz depre. Dva sporta, bajs, hobi, knjige, poslovni uspesi, sta god sam mogao. Zadam sebi cilj, ozbiljan cilj. Ostvarim ga ali nema srece, praznina, suple iznutra. 

I zadnje mi je bilo da idem kod psihijatra po lekove. I sad se jebavam lekovima skoro godinu ipo i slabo na mene uticu. Mozda bas zbog tog zesanja iz mladosti.

Edited by SPARTACUS

Share this post


Link to post
11 minutes ago, paradis said:

Obavlja li on osnovnu funkciju, tj. umanjuje li ti bol? Nemoj da završiš kao dr House

Pa umanjuje, ne onako kako i koliko bi ja hteo ali da... Umanji taman toliko da mogu da spavam.. 

Share this post


Link to post

i ja sam se drogirao trodonom kao mali

međutim nikad me nije odradio kao i druge

meni uvek bilo muka

ni heroin intranazalno me nije radio

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...